Toissa viikon perjantaina rauhallisella Espoon Saunalahden asuinalueeella koettiin kauhunhetkiä kun valkoinen pahasti kolaroitu Jaguar kaahaili alueella. Kuljettaja hylkäsi auton lopulta tien varteen, jättäen jopa avaimet virtalukkoon.

Paikalle saapunut poliisi selvitti pian, että auto kuuluu vuonna 2016 Ensitreffit alttarilla -sulhaselle, yksityispankkiiri Mikko Särkiniemelle, joka avioitui vuonna 2016 Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa turkulaisen Heidin kanssa. Pari kuitenkin erosi pian kameroiden sammuttua.

Silminnäkijät kertovat Seiskalle, että poliisi joutui pian tapahtuneen jälkeen tunkeutumaan Särkiniemen lähellä sijaitsevaan asuntoon, sillä tämä ei avannut ovea.

– Poliisit veivät hänet mukanaan ja hänet puhallutettiin, Seiskalle kerrotaan.

Lehti tavoitti Särkiniemen, joka kuitenkin kiisti tapahtuneen.

– Ei pidä paikkaansa, ei ole ollut mitään. Varmaan joku kateellinen ihminen on levitellyt minusta tällaisia valheita, hän kommentoi.

Seiskan selvitysten mukaan tapahtumapaikalta hinattu valkoinen Jaguar kuitenkin kuuluu Traficomin rekisteritietojen mukaan Särkiniemelle.

Lue myös:

Me Naiset: Viivi Altonen joutui seksuaalisen väkivallan uhriksi – avautuu elämästään trauman kanssa: ”En tule koskaan olemaan täysin fine”

IS: Riitta Väisänen avautuu traagisesta vuodestaan – molemmat vanhemmat kuolivat: ”Tuntuu hirveältä, että heille ei voi enää soittaa”