Miss Suomi -kilpailusta aikoinaan tunnetuksi tulleen juontaja ja näyttelijä Riitta Väisäsen kulunut vuosi on ollut raskas, sillä hän on lyhyen ajan sisällä menettänyt molemmat vanhempansa.

Riitan isä Pentti Väisänen kuoli sairaalassa viime vuoden tammikuussa ja äiti Aino Väisänen menehtyi palvelutalossa 27.2.2021.

Riitta kertoo tuoreessa Ilta-Sanomien haastattelussa, että omien vanhempien kuolema ja vaikea koronatilanne ovat aiheuttaneet hänelle paljon surua.

– Rankka vuosi on ollut – kaikin tavoin, Riitta toteaa Ilta-Sanomille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Myös Riitan talousvaikeudet ovat pyörineet viime aikoina tiuhaan tahtiin otsikoissa, mutta Riitan mukaan hänen raha-asiansa eivät ole aivan sellaisessa jamassa kuin mitä mediassa kirjoitetaan.

– On ollut kyllä tiukkaa, kun ei ole ollut koronan takia keikkoja, mutta se on pieni ongelma vanhempien menetyksen rinnalla, hän selventää.

– Tuntuu hirveältä, että heille ei voi enää soittaa. Synkkiä hetkiä tulee, kun tajuaa kuoleman lopullisuuden. Mutta on levollista ajatella, että äiti pääsi isän luokse, Riitta pohtii.

Lue myös:

Diili-voittaja Sointu Borg koki romahduksen kesken finaalitehtävän – avautuu podcastissa: ”Elämäni pelottavimpia hetkiä”

Janni Hussin ulkonäköä arvosteltiin rajusti somessa – Joel-rakas ärähti kommentoijalle: ”Aivan käsittämätöntä…”

Riku Nieminen koki ikävän yllätyksen – näyttelijätähden 8-vuotias poika tuhlasi isänsä rahoja yli 3200 euron edestä!