Seiskan uusimman paperiversion mukaan entisen aikuisviihdetähden Henry Saaren, 56, elämää varjostavat monet terveysongelmat. Entinen aktiiviliikkuja kaatui marraskuussa pahasti, jonka seurauksena tämä joutui viettämään useamman viikon pyörätuolissa.

– Heikot polveni eivät myöskään tykänneet kaatumisesta, ja jouduin lopulta viikoiksi pyörätuoliin. Nyt liikun kepin varassa, Henry kertoo Seiskalle.

Jos kuva ei näy, näet sen klikkaamalla tästä.

Mies paljastaa kärsivänsä heikkojen polvien ohella myös muista terveyshuolista.

– Nukun öisin naamarin kanssa. Liikalihavuuteni ja huonot unitottumukset laukaisivat uniapnean. Puntari näyttää tällä hetkellä 140 kiloa, mikä ei tilannetta helpota, Henry toteaa.

Hän on kuitenkin onnistunut tiputtamaan 15 kiloa painostaan tekemällä muutoksia ruokavalioonsa. Maaliskuussa Henryllä on edessä kaksi isoa leikkausta.

– Silloin olisi tarkoitus päästä vatsanpienennysleikkaukseen, mikäli saan itseni muuten leikkauskuntoon. Sen jälkeen on tekonivelleikkaus. Minulla on jo näihin molempiin lähete, Henry avaa.

Jos upotus ei näy selaimellasi, katso kuva täältä.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Henry joutuu leikkauspöydälle. Hänellä on takanaan jo lähes 15 eri leikkausta. Polvivammansa ansiosta Henry on 50-prosenttisesti invalidi.

Terveyshuolia tuli jälleen lisää vuodenvaihteen alla, kun Henry kiidätettiin sairaalahoitoon turvonneen jalan takia. Osastolla paljastui, että jalassa oli veritulppariski.

Lue myös:

Tauski Peltonen laihtui 25 kiloa – ”Tämä oli elämäni pienin, mutta paras projekti”

Niko Ranta-ahon seurueen illanvietto Dubaissa meni överiksi – rikkoivat satoja lautasia luksusravintolassa

IL: Sara Sieppi ikävöi matkustamista – paljasti itselleen tekemänsä uudenvuodenlupauksen