Tunnettu mediapersoona Jaajo Linnonmaa tähdittää heinäkuun lopussa ensi-iltansa saavaa Luokkakokous 3 – sinkkuristeily -elokuvaa, jonka on ohjannut kansainvälisesti menestynyt elokuvaohjaaja Renny Harlin.

Linnonmaa paljastaa viime kesänä kuvatun elokuvan kuvausten olleen sen verran vauhdikkaat, että Harlin joutui välillä jopa huolestumaan näyttelijöidensä menosta.

– Kerran Aku Hirviniemi löi nenänsä kesken kohtauksen erääseen baaripöytään. Hänen oli tarkoitus lyödä otsa teatraalisesti ravintolan pöytään, mutta sen sijaan hän satutti nenänsä, Linnonmaa paljastaa Metropolille.

– Minä kuulin taustalta vain Rennyn äänen, joka kysyi, että sattuiko pahasti. Koska sehän on aina vähän niin, että jos näyttelijöille tapahtuu jotain, niin siinä voi sitten elokuvan tekeminen hieman keskeytyä, mies virnistää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Toinen tapaturma sattui, kun Jaajo ja Sami Hedberg kuvasivat kohtausta laivan autokannella. Autokansi oli kasteltu märäksi, jotta valaistus näyttäisi hyvältä.

– Me juoksimme kohtauksessa pakoon kiinalaisia tappajia, joten jouduimme Samin kanssa ravaamaan siinä kannella varmasti 40 kertaa edes takaisin sitä 100 metrin matkaa, Linnonmaa pohjustaa.

– Muistan, että Renny sanoi, että nyt jätkät, jaksakaa vielä viimeisen kerran. Ja silloinhan se Sami Hedberg liukastui, ja kun hän tuollaisella sorjalla 110 kilon vartalollaan tärähti siihen kyljelleen alas, niin muistan kyllä Rennyn ilmeen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

– Ei hän onneksi meille koskaan suuttunut mistään, mutta huolissaan hän kyllä joutui olemaan. Ja varmasti mietti muutaman kerran, että mitenköhän tästä nyt päästään eteenpäin, Jaajo nauraa.

Luokkakokous 3 – sinkkuristeily elokuvateattereissa 28. heinäkuuta.

Lue myös:

Renny Harlin laittoi Sami Hedbergin tekemään hurjan toimintakohtauksen: ”Se oli aikamoinen suoritus”

Jaajo Linnonmaa avautui hurjasta bileillasta työkaverinsa kanssa – näin kommentoi tarinan tähti: ”Pidettiin hauskaa, kuten tapoihin kuuluu”