Entinen ralliautoilija ja nykyinen Toyotan rallipäällikkö Jari-Matti Latvala on viime aikoina bongattu viihtyvän tiiviisti yhdessä julkkiskokki Sara La Fountainin kanssa. Hiljattain kaksikko yllätettiin romanttiselta kynttiläillalliselta Helsingin keskustasta.

Jari-Matin ja Saran suhdehuhuista uutisoi Seiska-lehti.

Seiskan paparazzi ikuisti parivaljakon salakuviin kaksikon treffi-illan päätteeksi. Jari-Matti esitteli Saralle ajotaitojaan ja heitti Saran kotiovelle kalliilla ökyautollaan.

Ennen ajelua Sara ja Jari-Matti istuivat useita tunteja Töölössä sijaitsevassa, italialaisessa Mamma Rosa -ravintolassa. Pari oli varannut itselleen syrjäisen loosin, jossa he maistelivat pitkän kaavan mukaan erilaisia herkkuruokia.

– Pari näytti viihtyvän todella hyvin yhdessä. Jari-Matti paljastui todelliseksi supliikkimieheksi, sillä Sara nauraa kikatteli rallimiehen jutuille estottomasti, Seiskan lähteestä supistaan.

LUE MYÖS: Romanssihuhujen kohteeksi joutunut Sara La Fountain kommentoi suhdettaan Jari-Matti Latvalaan

Seiskan tietojen mukaan Jari-Mattia ei haitannut, että ympärillä olevat ihmiset tunnistivat hänet ja hänen illallisseuransa. Hän piti kovaa ääntä, eikä arastellut katseita.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Sara La Fountain Venla-gaalassa vuonna 2018. Kuva: AOP

Sara sen sijaan istui koko illan paikallaan eikä käynyt välissä edes naistenhuoneella.

Artikkelista käy ilmi, että Jari-Matti ja Sara nauttivat suuresti toistensa seurasta. Julkisia hellyydenosoituksia Seiskan paparazzi ei kuitenkaan päässyt todistamaan.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Aleksi Valavuorelta ja Kalle Palanderilta voimakas reaktio Jari-Matti Latvalan ja Sara Siepin Levin-matkaan: ”Ei v**tu!”

Podcast: Maisa Torppa avautuu päättyneestä suhteesta Jari-Matti Latvalaan – ”Olin sanonut ainakin 50 kertaa, etten halua naimisiin”