Entinen fitness-kaunotar ja somevaikuttaja Sofia Belórf saapui kuvataiteilija Olavi Klinovin Klinov #2 -taidenäyttelyn kutsuvierasavajaisiin näyttävässä nahka-asussa.

– Olen lähdössä Leville viikonlopuksi. En ole koskaan aikaisemmin ollut maailmancupissa. Minun on tarkoitus kuvata siellä vlogiani, Sofia kertoi Metropolille The Train Factory -tapahtumatilassa järjestetyssä tilaisuudessa.

Sofian ja Stefun suhde päättyi eroon syksyn alussa, mutta he ovat jatkaneet sen jälkeen elämää ystävinä. Myös Stefu on lähdössä Leville viikonlopuksi.

– Statukseni on edelleen sinkku. En tiedä, haluanko olla sinkku. Toimittajat kysyvät minulta suoria kysymyksiä, johon en edes itse tiedä vastauksia, Sofia sanoo.

– Parisuhdeasiat ovat hemmetin kiemurallisia asioita. Tunteet eivät ole poistuneet, eikä ihminen lähtenyt sydämestä. Olen turruttanut itseäni töillä ja tapaamisilla eromme jälkeen.

Kuva: Petri Voutilainen

Ero oli Sofian päätös.

– Halusin erota. Suhteemme päättymisen jälkeen minun on ollut paljon helpompi keskittyä duunien tekemiseen. Olen saanut sen jälkeen keskittyä omiin asioihin.

Eron jälkeen hän muutti asumaan hyvän ystävänsä Bellan luokse, joka toimi kutsuvierasavajaisissa Sofian avustajana. Hän kuvasi muun muassa vlogia, kun toimittajat haastattelivat Sofiaa.

Välit Martina tulehtuneet

Sofia nousi aikoinaan julkisuuteen voitettuaan Martina Aitolehden järjestämän Miss Helsinki -kilpailun. Sofian välit Martinan kanssa ovat tulehtuneet.

Mitä mieltä olet Martinasta?

– Meidän kemiat eivät natsaa. Emme ole missään tekemisissä tai keskustelleet aiheesta, jotka ovat aiheuttaneet välirikon välillemme. En ole edes keskustella hänen kanssaan. Joidenkin ihmisten kanssa haluaa sopia ja jutella asiat, kun taas joidenkin ihmisten kanssa et halua olla missään tekemisissä. Hän on toinen! Sofia napauttaa.

Lue myös:

Sofia Belórf paljastaa oudoimman tv-mieltymyksensä: ”En ole tunnustanut tätä kenellekään”

Sofia Belórf paljastaa poistavansa vanhoja tatuointejaan – katso, miltä lopputulos näyttää!

Sofia Belórf paljastaa reseptinsä yli 100 000 euron tuloihin: ”Huipputulojen saavuttaminen ei vaadi niska limassa rehkimistä”