Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.), 56, on kuluneina viikkoina joutunut lukuisten kohujen keskiöön. Lintilä on noussut lehtiotsikoihin sekä somekäytöksensä että juomisensa johdosta.

Ensin huomiota herätti ministerin Whatsapp-tililtä keskustalaisten sisäiseen keskusteluryhmään lähtenyt pääministeri Sanna Marinia (sd.) ja tämän puoluetoveria Matias Mäkystä pilkkaava meemikuva. Tämän jälkeen Lintilää on julkisuudessa syytetty runsaasta alkoholinkäytöstä.

Nyt Lintilä on joutunut jälleen uuden skandaalin eteen. Seiska-lehti uutisoi miehen olleen jo yli kymmenen vuoden ajan vakituisessa parisuhteessa kahden eri naisen kanssa.

Lintilä on ollut vaimonsa Pirjo Pikkukangas-Lintilän kanssa naimisissa vuodesta 1993 lähtien. Pariskunnalla on kaksi aikuista lasta, ja he ovat edustaneet lukuisia kertoja yhdessä esimerkiksi Linnan juhlissa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Seiskan lähteiden mukaan Lintilällä on samanaikaisesti ollut suhde erääseen keskisuomalaiseen keski-ikäiseen naiseen, jota väitetysti kutsutaan lähipiirissä ministerin kakkosvaimoksi.

– Mika ja kakkosvaimo ovat hyvin tunnettuja raviurheilupiireissä. He ovat usein jakaneet hotellihuoneen esimerkiksi Kuninkuusraveissa, lähipiirilähde kommentoi Seiskalle.

– Pari on myös matkustellut paljon ja viettänyt mökkiviikonloppuja kahdestaan.

Seiskalle kerrotaan, että Lintilä on nukkunut säännöllisesti öitään kakkosvaimon asunnolla. Lisäksi nainen on tuttu näky Lintilän Töölön-kodissa.

Mika Lintilä itse kuitenkin kiistää suhdeväitteet. Hän toteaa Seiska-lehdelle, että on pelkästään tuttu kyseisen naisen kanssa, eikä suhteeseen liity romantiikkaa.

Kuva: AOP

Lähde: Seiska

Lue myös:

Seiska: Sanna Marin jälleen keskellä bilekohua – törttöili humalassa helsinkiläisessä trendibaarissa

Jani Toivola jakoi suru-uutisen – hyvästeli rakkaan perheenjäsenensä: ”Pidettiin kädestä ja katsottiin silmiin”