Seiska uutisoi pari viikkoa sitten kohublondi Johanna Tukiaisen, 42, perheonnen särkyneen. Lehti kertoi, että Johannan albanialaistaustainen mies oli joutunut vankilaan ja hänen viiden kuukauden ikäinen Isabelle-vauva olisi uudelleensijoitettu.

Myöhemmin selvisi, ettei Isabelle ollut ollut sosiaaliviranomaisten hallussa kuin parin päivän ajan, jonka jälkeen hänet oli palautettu takaisin äidilleen. Johanna kertoi Metropolille jatkavansa elämäänsä kaksin tyttärensä kanssa ja vakuutti suhteen vankilassa istuvaan mieheen olevan ohi.

– Suhteemme on lopullisesti ohi! En ole palaamassa yhteen huumerikollisen kanssa. Jatkan elämää kahdestaan lapseni kanssa, Johanna kertoi.

Seiskan mukaan lapsen isää syytetään muun muassa huumausaine- ja väkivaltarikoksista Ruotsissa. Hän on muun muassa pahoinpidellyt Johannaa. Lehti kertoo tilanteen äityneen viime vuoden lopulla niin pahaksi, että Johanna ja Isabelle-tytär joutuivat pakenemaan turvakotiin.

– Nelisen viikkoa synnytyksestä hän pahoinpiteli minua, Johanna kertoo miehestään Seiskan saamien poliisikuulustelutietojen mukaan.

Seiskan tietojen mukaan ensimmäinen pahoinpitely tapahtui marraskuun alussa Johannan ja miehen ollessa kahdestaan kotona. Väkivaltaiseksi eskaloitunut riita sai Johannan pelkäämään kuolemaa.

– Muistan, että se oli kerrassaan kamalaa. Ajattelin monesti, että ”nyt kuolen”, Johanna sanoo.

Marraskuisen pahoinpitelyn jäljiltä Johanna ja Isabelle siirrettiin asumaan turvakotiin. Tukiainen on kertonut kuulustelupöytäkirjojen mukaan viettäneensä turvakodissa kaksi kuukautta.

– Poistuin turvakodista tammikuun alussa. Sosiaaliviranomaiset katsoivat aluksi, että lapsi pitäisi huostaanottaa, mutta sitten he muuttivat mielensä, Johanna kertoo ja sanoo, että tällä hetkellä Isabelle asuu Johannan vanhempien luona väliaikaisesti.

Johanna ja albanialaistaustainen mies ehtivät seurustella noin vuoden ajan. He menivät kihloihin viime kesänä, ja Isabelle-tytär syntyi lokakuussa. Mies on istunut tutkintavankeudessa helmikuun puolivälistä alkaen.

Lue myös:

Eronneen Johanna Tukiaisen raju päätös: ”En ole palaamassa yhteen huumerikollisen kanssa”

Johanna Tukiainen kumoaa huhut vauvansa huostaanotosta – ”En ole menettänyt häntä”

Seiska: Johanna Tukiaisen perheonni särkyi – vauva uudelleensijoitettuna ja mies vankilassa