Kohukaunotar Johanna Tukiaisen perheonnen särkymisestä uutisoitiin eilen mediassa. Seiska-lehti kertoi, että Tukiaisen viiden kuukauden ikäinen Isabelle-vauva olisi uudelleensijoitettu ja hänen albanialaistaustainen miehensä olisi joutunut vankilaan.

Alle puolivuotiaan vauvan huostaanotto ehti puhuttaa somekansaa laajalti. Moni huolestui kuultuaan, että Isabelle olisi uudelleensijoitettu ja viety pois äidiltään.

Nyt Tukiainen on julkaissut yksityisellä Instagram-tilillään kuvan itsestään ja tyttärestään ja oikonut sen yhteydessä mediassa levinneitä huhuja.

– Rakas tyttäreni Isabelle Linda Evita Tukiainen. En ole menettänyt häntä kuten Seiskalle oli ilmoitettu, hän kirjoittaa.

Tukiainen on tosin vahvistanut Seiskalle, että Isabelle on ollut parin päivän ajan sosiaaliviranomaisten huomassa.

– Se on totta, mutta kyse oli vain parista päivästä. Sosiaaliviranomaiset halusivat varmistaa lapsemme turvallisuuden, kun vauvan isä kävi minuun käsiksi, Tukiainen kertoo.

Miehensä kohtalon Tukiainen sen sijaan vahvistaa Instagram-julkaisussaan.

– Vauvan isä on ollut tutkintavankeudessa jo useita viikkoja, mikä on ihan oikein. Tulen pärjäämään erinomaisesti tyttäreni kanssa ilman häntä, Tukiainen summaa.

Lue myös:

Seiska: Johanna Tukiaisen perheonni särkyi – vauva uudelleensijoitettuna ja mies vankilassa

Seiska: Johanna Tukiainen perui häänsä viime hetkellä – ”Tämä tuli liian nopeasti”