Liikemies Stefan Thermanin, 33, ja fitnessmalli Sofia Belórfin, 30, erosta on kulunut hädin tuskin kokonaista kuukautta, kun Stefan jo vaikuttaa siirtyneen suurin harppauksin elämässään eteenpäin.

Tuore Seiska-lehti kertoo, että Stefanin Espoossa sijaitsevalla asunnolla on käynyt kuhina erouutisen jälkeen. Lehti paljastaa Stefanin olleen läheisissä tekemisissä vähintäänkin kahden eri naisen kanssa heti samana päivänä, kun tämä ilmoitti Instagramissa eronneensa Sofiasta.

Love Island Suomi– ja Ex on the Beach -tosi-tv-ohjelmista tuttu Johanna Tiri paljastaa lehdelle, että hänellä oli ollut sutinaa Stefanin kanssa jo ennen tämän ja Martina Aitolehden, 38, viime keväistä eroilmoitusta.

Jos Johanna Tirin kuva ei näy, voit katsoa sen myös klikkaamalla tästä.

Johanna kertoo tavanneensa Stefanin keväällä eräillä jatkoilla, ja jo tuolloin Stefan oli paljastanut tosi-tv-tähdelle olevansa eroamassa.

– Annoin asian olla, koska Stefu oli vielä Martinan kanssa, enkä halunnut olla perheenrikkoja, Johanna kertoo Seiskalle.

– Sitten Sofia Belórf tuli kuvioihin, emmekä nähneet kuukausiin, hän kertoo.

Stefanin ja Sofian suhde ei kuitenkaan kestänyt, ja pariskunta erosi lokakuun puolivälissä. Johanna kertookin liikemiehen ottaneen häneen yhteyttä heti eropäivänä ja ehdottaneen tapaamista. Johanna suostui ja saapui kotikaupungistaan Oulusta Stefun tiluksille muutaman päivän kuluttua.

– Vietin Stefun kanssa yhteisen yön, hän paljastaa ja kertoo kaksikon saunoneen ja jutelleen henkeviä.

Sittemmin tämäkin romanssi koki kolauksia, sillä Stefu teki Johannalle oharit viime lauantaina. Liikemies ilmoitti häntä Helsinkiin odottamaan jääneelle Johannalle lähtevänsä Hankoon sovitun tapaamisen sijaan.

Johanna ei suinkaan ole ainoa naisvieras, joka Stefanin asunnolta on viime aikoina bongattu. Seiska kertoo, että erottuaan Sofiasta Stefan kestitsi samana päivänä asunnollaan Miss Worldwide Bomber -prätkämissikisan voittajaa, Laura Rinnettä, 29.

Aiemmin tällä viikolla Stefan ilmoitti laittaneensa Espoon Kivenlahdessa sijaitsevan luksusasuntonsa myyntiin.

Lue myös:

Tältä eronnut liikemies Stefan Therman näytti lapsena: ”Isä ja tytär samannäköisiä”

Näin Sofia Belórf kommentoi jättitulojensa romahtamista – tienasi alle 2000 euroa kuukaudessa!

Katso kuvat! Stefan Therman laittoi hulppean asuntonsa myyntiin – ehti asua lukaalissa vain muutaman kuukauden!