Kohukaunotar Maisa Torppaa, 30, epäillään alaikäiseen lapseen kohdistuvasta uhkailusta, uutisoi Seiska. Epäillyt rikosnimikkeet ovat laiton uhkaus ja vahingonteko.

Lapsen äiti vahvistaa Seiskalle, että on tehnyt Maisasta rikosilmoituksen. Poliisi selvittää parhaillaan esitutkinnassa marraskuussa 2020 tapahtunutta välikohtausta, jossa Maisan epäillään rikkoneen teräaseella lapsen leluja ja vaatteita.

Maisaa on jo kuulusteltu rikoksesta epäiltynä. Lisäksi välikohtauksella on myös kaksi todistajaa, jotka kertoivat Seiskalle olleensa asian tiimoilta jo kuulusteluissa ja luovuttaneet poliisille myös väitteitä tukevaa aineistoa. Todistajien mukaan Maisa olisi uhannut myös lasta puukolla.

Seiska on saanut vahvistuksen myös toiselta naiselta, joka on tehnyt Maisasta hiljattain myös toisen rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta, joka liittyy kohukaunottaren somekirjoitteluun.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Maisa Torppa paljastaa, mitä kauneusoperaatioita hänelle on tehty: ”En muista koska mun itsetunto on ollut näin alhaalla” – katso video!

Maisa Torppa avautuu rehellisesti lehtiväitteistä – ”Se oli kauheaa aikaa!”