Ensi viikon torstaina julkaistavassa Gossip Moms Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa tosi-tv-tähti ja lentoemäntä Maisa Torppa kertoo kestäneensä lähes kaiken itseensä kohdistuvan nettihaukkumisen, koska se johtuu ihmisten tietämättömyydestä ja omasta ahdistuksesta. Yksi asia kuitenkin menee suoraan ihon alle.

– Mua satutti lukea siitä, kuinka paljon ulkonäköäni haukutaan. Tämä on ehkä lapsellista, mutta mulla on silikonirinnat. Se ei ole mikään salaisuus. Niitä saa haukkua, mutta mussa ei ole mitään muuta tekaistua.

– Se olisi helpompaa hyväksyä, jos olisin fiksaillut itseäni ja pilannut itseni. Minua haukutaan omana itsenäni. Minulla ei ole botoxia tai huulitäytteitä. Tulkaa kokeilemaan vaikka. Mä en muista koska mun itsetunto olisi ollut yhtä alhaalla kuin on nyt, Maisa tilittää jaksossa.

Gossip Moms Suomi Discovery+-palvelussa kaksi uutta jaksoa torstaisin

Lue myös:

Lasta odottava Maisa Torppa avautuu voinnistaan: ”Olen halannut pönttöä päivin ja öin”

Seiska: Maisa Torppa lahjoi opiskelukaverinsa tekemään kokeet ja tehtävät puolestaan – ”Koulunkäynti ei kiinnostanut Maisaa”

MTV: Maisa Torpan Yökylässä-jakso aiheutti valtavan palautevyöryn Maria Veitolalle – ”Ihmiset menevät todella kierroksille”