Kohukaunotar Sofia Belórf asteli tänään oikeuden eteen, sillä hän ei ollut tyytyväinen huhtikuussa 2021 saamaansa tuomioon Katiska-oikeudenkäynnissä. Hänet tuomittiin huumausainerikoksesta ja rahanpesusta. Hän valitti saamastaan tuomiosta hovioikeuteen.

Seiska-lehti kertoo, että hovioikeuden käsittely on alkanut tänään. Sofia kohtasi oikeudessa ex-miehensä, Katiska-vyyhdin päätekijän Niko Ranta-ahon. Lehden mukaan Sofia oli silminnähden kiusaantunut ex-miehensä tapaamisesta. Hän peitteli oikeussalissa kasvojaan, kun Niko taas oli huomattavasti iloisemmalla tuulella.

Ex-pariskunnan suhde päättyi, kun Sofia aloitti salasuhteen Nikon hyvän ystävän, liikemies Stefan Thermanin kanssa. Sofian ja Stefanin suhde päättyi aiemmin tänä vuonna varsin riitaisissa merkeissä. Stefan kertoi hiljattain viettäneensä kuukauden päihdeparantolassa.

Niko kommentoi keväällä Stefanin ja Sofian suhdetta Instagram-tilillään.

– Case: 2020-luvun Matti ja Mervi. Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarinoita, mutta pahoittelut kaikille draamaa rakastaville, en ole palannut yhteen Mervin kanssa, enkä ollut muutenkaan missään tekemisissä.
Kaikesta huolimatta kaikkea hyvää ja rauhallisempaa kesää Masalle ja Mepalle, Niko kommentoi Instagram-tilillään.

Lue myös:

Vankituomiotaan suorittava Niko Ranta-aho kirmasi kesälomalle – kertoo rehelliset kuulumiset kaltereiden sisältä

Niko Ranta-aho kommentoi Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhdetta – ”2020-luvun Matti ja Mervi”