Ex-pujottelija Kalle Palanderin, 43, ja tämän vaimon Riina-Maijan, 43, aviokriisikohu ei ota laantuakseen. Kaikki alkoi viime vuoden lopulla, kun Kalle kuuli, että Riina-Maijalla olisi ollut jopa kaksi muuta miestä. Riina-Maija on kieltänyt tämän.

Palanderit ovat viettäneet viime aikoina aikaa erillään; Riina-Maija pariskunnan Viron talolla, ja Kalle Torniossa. Erosotkun tuorein käänne levisi julkisuuteen viime viikolla, kun selvisi, että Kalle on jättänyt avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen kertomatta siitä Riina-Maijalle.

Uusimman Seiskan printtilehden mukaan Kallen ja Riina-Maijan näkemykset tilanteesta eroavat rajusti toisistaan. Lehden tavoittaman Riina-Maijan mukaan kaikki on hyvin, kun taas Kalle on jo siirtynyt etsimään seuraa Tinderiin. Lehden tietojen mukaan Kalle vonkaa sovelluksen kautta seuraa vierailta naisilta.

Seiskan lukijat ovat raportoineet törmänneensä Tinderissä Carlos-nimiseen torniolaismieheen, joka muistuttaa epäilyttävän paljon Kallea.

– Tunnistin saman tien, että hän on Kalle. Hassusti vaan hänen nimensä oli Tinderissä Carlos, Kallen profiiliin viime viikolla törmännyt helsinkiläinen nainen kertoo Seiskalle.

Helsinkiläisnainen ei kertomansa mukaan tykännyt Kallen kuvasta, mutta toinen Seiskaan yhteyttä ottanut Tinder-käyttäjä sen sijaan kokeili onneaan ja painoi tykkäysnappulaa.

– Mätsi tuli heti. Carlos tykkäsi selvästi kuvistani, mutta poistin hänet, pääkaupunkiseudulla asuva nainen kertoi.

Seiskan selvityksen mukaan Carlos-nimellä luotu profiili on toden totta Kallen oma Tinder-profiili, eikä valetili. Lehden mukaan Carloksen sijaintitiedot ja Kallen liikkeet sopivat hyvin yhteen viime ajoilta.

Lue myös:

Me Naiset: Riina-Maija Palander kommentoi aviokriisiään – ”Jatkossa en aio enää suostua yksinäisyyteen”

Riina-Maija Palander julkaisi vihjailevan päivityksen – viittaa erouutiseen: ”Tulevaisuus on mielenkiintoinen ja avoin”

Kohun keskelle joutunut Riina-Maija Palander avautuu raskaasta tilanteestaan – ”Rehellisesti mun voimat alkaa olla loppu”