Vuoden 2020 menestyneimpiin suomalaisartisteihin lukeutuva BEHM, koko nimeltään Rita Behm, 26, on ollut koko uransa ajan vaitonainen taustastaan. BEHM ei ole paljastanut julkisuuteen juuri mitään yksityiselämästään.

Uusimmasta Seiska-lehdestä kuitenkin selviää, että naisella on nuoresta iästään huolimatta varsin tapahtumarikas menneisyys. Seiskan lähde on paljastanut lehdelle, että Lahdesta kotoisin oleva Rita on leikki-ikäisen lapsen äiti, jonka isän kanssa hän oli nuorempana naimisissa.

– Rita oli nuorempana ollut lyhyen aikaa naimisissa kaupan alalla työskentelevän miehen kanssa. Rita ja ex-mies eivät ole nykyään kovinkaan paljoa tekemisissä, vaikka heillä on yhteinen lapsi, Seiskan lähde kertoo.

Seiska tarkisti asian paikkansa pitävyyden Päijät-Hämeen käräjäoikeudesta, josta vahvistettiin, että Rita on ollut naimisissa itseään vanhemman miehen kanssa.

Lehden saamien tietojen mukaan pariskunta on hakenut eroa yhdessä kesällä 2016 ja heidät on tuomittu avioeroon noin vuotta myöhemmin Ritan ollessa 23-vuotias. Ex-pariskunnalla on lapsen yhteishuoltajuus.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös:

IL: Toni Wirtanen näki Behmin potentiaalin – nyt salaperäistä artistilupausta kuuntelee koko Suomi

Spotify julkaisi vuoden 2020 tilastonsa – katso Suomen kuunnelluimmat kappaleet ja artistit

Rosanna Kuljulta järkyttävä paljastus podcastissa – ”Ties kuinka kauan hän on pessyt kusisella hammasharjalla hampaansa”