Näyttelijäpariskunta Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela ovat päättäneet erota. Pariskunta kertoo päätöksestään Instagram-tilillään samoilla kuvilla ja tekstillä. Kuvasarjassa pariskunta poseeraa onnellisina kahdestaan sekä lapsensa kanssa.

– Hei kaikki, parisuhteemme on päättynyt. Vaikka kuljemme pariskuntana eri suuntiin, jatkamme ystävinä ja vanhempina ja lapsemme hyvinvointi on meille molemmille tärkeintä. Toivomme yksityisyyttä perheellemme, emmekä aio kommentoida asiaa tämän enempää, Roope kirjoittaa.

Roope Salminen ja Helmi-Leenan Nummela seurustelusuhde paljastui vuoden 2019 lopulla, kun he ilmoittivat saavansa yhteisen lapsen. Pariskunnan lapsi syntyi huhtikuussa 2020.

Helmi-Leena kertoi maaliskuussa Metropolille avoimesesti äitiydestään ja perhearjestaan.

TAUSTAA: Helmi-Leena Nummela yllättyi täysin uudesta elämänvaiheesta: ”Se on sairaan palkitsevaa ja ihanaa”

– Elämä on muuttunut äitiyden myötä paljon rikkaammaksi ja asioille on tullut mittasuhteita. En ole enää niin paniikissa pikkuasioista, vaan olen levollinen siitä, että kyllä asiat järjestyvät. Äitiys on tuonut myös armollisuutta itseä kohtaan, näyttelijä kuvaili Metropolille. 

– Se on yllättänyt, että rakkauden määrä on niin järkyttävä! Ei sitä ennen tajunnut miten paljon iloa voi saada siitä, kun lapsi oppii joka päivä uusia juttuja ja uusia sanoja. Se on sairaan palkitsevaa ja ihanaa. 

Helmi-Leenan ja Roopen esikoisen varhaislapsuus on ollut tähän asti hyvin helppoa ja tasapainoista. Perheenlisäyshaaveita ei parilla ollut.

– Toki olen vain oman lapseni asiantuntija, mutta mitä olen muilta kuullut, niin aika helposti meillä on mennyt. Elämä on todella mukavasti näin eikä nyt ole sellaisia fiiliksiä, että haluaisimme tähän lisää lapsia.

Helmi-Leena kertoi, että perhe oli muuttanut hiljattain myös uuteen kotiin.

– Kotimme on tosi ihana! Vaikka muuttaminen on aina raskasta niin nyt on hyvä fiilis. Uusi koti on aina uusi alku. Suurta muutosta ei tullut, sillä uusi kotimme sijaitsee melko lähellä edellistä, Helmi-Leena kertoo. 

Lue myös:

Lue myös:

Roope Salminen avautuu podcastissa alkoholismistaan: ”Join niin paljon, että sammuin kissanhiekkalaatikkoon”

Alma Hätöstä naisvihakohussa puolustanut Roope Salminen joutui ikävän hyökkäyksen kohteeksi