Stefan ”Stefu” Therman erosi Martina Aitolehden kanssa pääsiäisenä, kun Aitolehti ilmoitti asiasta sosiaalisessa mediassaan.

Stefu nähtiin eron jälkeen tiiviisti Sofia Belórfin kanssa, joka tällöin seurusteli vielä Katiska-vyyhdissä pääepäiltynä olevan Niko Ranta-ahon kanssa.

Aitolehti vahvisti Iltalehdelle eron syynä olleen kolmas pyörä, eli siis Sofia Belórf ja sanoi myöhemmin Radio Aallon aamussa tämän koko sopan olevan heidän show’nsa, eikä Martina halua siihen lusikkaansa laittaa.

Sofian ja Stefun vispilänkauppa ei jäänyt pimentoon edes kiven sisässä istuvalta Niko Ranta-aholta ja mies päätti jättää Sofian ja näin ollen myös heivata hänet ulos Erottajan asunnosta.

Tällä hetkellä Sofia ja Stefu ei näytä romanssiaan peittelevän, molemmat julkaisevat tiuhaan tahtiin Instagramiinsa samoista paikoista, ja pariskunta on nähty useaan otteeseen yhdessä. Stefu julisti rakkauttaan omalla Instagram-tilillään, kun sai seuraajiltaan vastalauseita rakkauden kohteestaan.

Nyt Seiskan saamien tietojen mukaan pariskunta on suunnitellut edetä nopeassa suhteessaan eteenpäin, nimittäin kihlausta on suunniteltu.

— Sofia ja Stefu aikovat kihlautua hyvinkin pian. Suunnitelmat ovat pitkällä, joten tässä saatetaan vielä nähdä kesähäät, kertoo kohuparin lähipiiri Seiskalle.

Salasuhde on tietojen mukaan jatkunut jo kuukausia. Pariskunnan välit ovat lähtenyneet jopa vuosia sitten, kun Stefu oli huhujen mukaan pettänyt Martinaa Sofian kanssa.

Lue lisää:
Sofia Belórf julistaa rakkautta somessa – ”Etsi vierellesi joku, joka saa sinut odottamaan maanantaiaamuna heräämistä”

Seiska: Sofia Belórf haistatteli Niko Ranta-ahon isälle häädön jälkeen – Sofia kieltää jälleen!

 

Lähde: Seiska

Artikkelikuva: Instagram – @sofiabelorf & @stefutherman