Kohukaunotar Sofia Belórf on Seiska-lehden mukaan rakastunut nainen. Lehden mukaan Sofia on löytänyt rinnalle miehen, jonka kanssa nautti Suomen kesästä muun muassa mökkeillen.

Keväällä liikemies Stefan Thermanista kohueron kokenut Sofia ei ole tuonut vielä uutta suhdetta julkisuuteen. Hän kertoi Sofian salaisuudet -ohjelmassa käyneensä viettäneensä pian eron jälkeen yhteisen illan jääkiekon MM-kisoihin osallistuneen kanadalaiskiekkoilijan kanssa.

– Olemme vielä jonkin verran tekemisissä, mutta ei, ei, ei… Se oli vain sellainen hauska juttu, Sofia summasi hänen ja kanadalaiskiekkoilijan välejä ohjelmassa.

Lisäksi Sofia lensi ohjelmassa tapaamaan ex-rakastaan Monacoon. Ex-rakas halusi ostaa Sofialle ja itselleen kodiksi noin 30 miljoonan luksusasunnon.

Lue myös:

Sofia Belórfin ystävyyssuhde läheisen missiystävän kanssa ajautui ongelmiin – ”Tämä on todella harvinaista, että epäilen ketään omasta lähipiiristäni”

Sofia Belórfin isä paljastaa tv:ssä uhanneensa Niko Ranta-ahoa – ”Sanoin, että mikäli hän ei pysy kaukana sinusta…”

Sofia Belórf paljastaa ruokailutottumuksiinsa liittyvän heikkouden – yhtä herkkua ei pysty vastustamaan: ”Minun kompastuskiveni”

Sofia Belórf nauttii elämästä Dubaissa: ”Täällä kukaan ei tunnista minua, eikä minun tarvitse pelätä paparazzeja”

Sofia Belórf avautuu luksuselämästään Dubaissa: ”Dinnerillä käyntiin menee helposti tuhat euroa”