Suomalaisten tuntema liikemies Stefan ”Stefu” Therman on joutunut traagiseen auto-onnettomuuteen. Asiasta uutisoi Seiska-lehti.

Seiskan saamien tietojen mukaan raju kolari tapahtui jouluna. Eräs lähipiirilähde viestittää lehdelle, että Therman on kuljetettu sairaalaan, minkä jälkeen kukaan ei ole kuullut miehestä mitään.

– Lähipiiri on hyvin huolissaan hänestä, Seiskalle todetaan. 

Thermanin kulunut vuosi on ollut todellista vuoristorataa. Hän joutui sairaalahoitoon myös alkusyksystä, jolloin liikemies kertoi asiasta itse omalla Instagram-tilillään.

Tuolloin Therman julkaisi Instagramin Stories-osiossa videon, jossa häntä kuljetettiin sairaalan käytävällä pyörätuolissa. Hän julkaisi myös kuvia, joissa istui sairaalavuoteella pitäen kiinni tippatelineestä. Tarkempia tietoja kyseisestä tilanteesta Therman ei ole julkisuuteen jakanut.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myöhemmin syksyllä Therman hakeutui Minnesota-hoitoon, jonka avulla hän on pyrkinyt pääsemään eroon päihderiippuvuudestaan.

– Kuukauden pituinen Minnesota-hoito takana. Parasta mitä tähän väliin elämää pystyy tekemään. Niin paljon opittu, niin paljon saanut tästä irti elämääni, etten voisi olla kiitollisempi koko porukalle kenen kanssa tämän kuljen, Therman kirjoitti lokakuussa Instagramissa.

– Tästä on hyvä jatkaa nöyrin mielin askel kerrallaan! Olla parempi isä, ystävä ja ihminen, hän kiteytti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Seiska: Stefan Therman retkahti jälleen päihteisiin – taustalla Puotilan traaginen murha

Stefan Therman pieksi jättituloillaan molemmat ex-puolisonsa – Martina Aitolehti tienasi muhkeasti, Sofia Belórfin tulot romahtivat huippuvuosista!