Tunnettu liikemies Stefan Therman on viettänyt raitista elämää useiden kuukausien ajan sen jälkeen, kun hän loppukesästä hakeutui Minnesota-päihdehoitoon. Kuntoutusjaksoon kuului muun muassa ohjattu terapia ja perusteellinen itsetutkiskelu.

Thermanin tekemä suuri elämänmuutos on näkynyt myös miehen Instagram-tilillä, jossa hän on puhunut avoimesti raskaasta prosessistaan. Hän on kertonut hakeutuneensa hoitoon, jotta voisi olla parempi isä, ystävä ja ihminen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Seiska-lehti uutisoi Thermanin kuitenkin retkahtaneen jälleen päihteisiin. Taustalla vaikuttaa Seiskan tietojen mukaan Helsingin Puotilassa 23. marraskuuta tapahtunut murha, joka kohahdutti koko Suomea.

Murhan uhriksi joutunut 34-vuotias mies oli tiettävästi ollut perimässä ampujalta vanhoja velkoja kuukausia kestäneen kiristyksen ja uhkailun avulla. Lopulta miehelle velkaa ollut 54-vuotias kehonrakentaja ampui uhkailijansa. Tapahtumaa on tutkittu murhana, sillä bodari ampui miehen ilmeisesti suunnitelmallisesti Puotilan venesatamaan vievällä kadulla.

Ampumisvälikohtauksessa kuollut uhri oli Seiskan mukaan Thermanin läheinen ystävä. Lähipiirilähde vahvistaa Seiskalle Thermanin masentuneen ystävänsä kuolemasta, minkä seurauksena hän on jälleen viime viikkoina turvautunut päihteisiin.

Instagramissa Therman ei kuitenkaan ole näyttänyt siltä, että hän voisi huonosti. Therman lomailee parhaillaan Lapin lumisissa maisemissa, jossa hän on muun muassa hiihtänyt ahkerasti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Katkaisuhoidosta palannut Stefan Therman teki totaalisen elämänmuutoksen – avoin paljastus tilanteesta: ”Seura mitä parhain”

Eronnut Stefan Therman hakeutui hoitoon – ”Niin paljon opittu”