Aikuisviihdetähti Sandra Bay kertoo Seiska-lehdelle, että hänellä on läheiset välit liikemies Stefan Thermanin kanssa. He ovat löytäneet yhteyden yhteisen ystävän kuoleman jälkeen.

– No turha sitä on kieltääkkään, jos siitä on vinkkejä tullut. Olemme tutustuneet yhteisen ystävän menehtymisen myötä. Stefu on minulle uusi tuttavuus. Olemme hyviä ystäviä, Sandra kertoo lehdelle.

Läheisistä väleistä huolimatta Sandra kertoi olevansa edelleen sinkkumarkkinoilla, vaikka nauttiikin Stefanin seurasta.

– Stefan on hyvä kuuntelija. Meillä on ollut myös oikein rakentavia keskusteluja keskenämme, Sandra myöntää.

Stefanin suhde kohukaunotar Sofia Belórfin kanssa päättyi eroon viime keväänä. Eron jälkeen Stefanin elämä on ollut todellista vuoristorataa. Hän joutui sairaalahoitoon alkusyksystä. Tuolloin Therman julkaisi Instagramin Stories-osiossa videon, jossa häntä kuljetettiin sairaalan käytävällä pyörätuolissa. Hän julkaisi myös kuvia, joissa istui sairaalavuoteella pitäen kiinni tippatelineestä. Tarkempia tietoja kyseisestä tilanteesta Therman ei ole julkisuuteen jakanut.

Myöhemmin syksyllä Therman hakeutui Minnesota-hoitoon, jonka avulla hän on pyrkinyt pääsemään eroon päihderiippuvuudestaan. 

– Kuukauden pituinen Minnesota-hoito takana. Parasta mitä tähän väliin elämää pystyy tekemään. Niin paljon opittu, niin paljon saanut tästä irti elämääni, etten voisi olla kiitollisempi koko porukalle kenen kanssa tämän kuljen, Therman kirjoitti viime lokakuussa Instagramissa.

– Tästä on hyvä jatkaa nöyrin mielin askel kerrallaan! Olla parempi isä, ystävä ja ihminen, hän kiteytti.

Lähde: Seiska