Tunnettu julkkisliikemies Toivo ”Topi” Sukari joutui hiljattain kiireelliseen pallonlaajennusleikkaukseen. Sydänoperaatio sujui hyvin, ja Sukari pääsi pian sairaalasta kotiin toipumaan.

Nyt Sukari on kuitenkin joutunut palaamaan sairaalahoitoon. Seiska-lehti uutisoi, että mies kiidätettiin sairaalaan ambulanssilla.

Tapausta kommentoi Seiskalle Sukarin vaimo Nadja Sukari.

– En halua puhua enempää Topin terveysasioista, mutta voin vahvistaa tämän tiedon, Nadja toteaa lehdelle.

Seiska-lehden tietojen mukaan Sukari on nyt onnekseen selättänyt terveyteensä liittyvät ongelmat, ja hänen tilansa on vakaa. Ilmeisesti mies pääsee lähiaikoina kotiutumaan sairaalasta uudestaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Toivo ja Nadja Sukari. Kuva: Bo Stranden

Toivo Sukari avautui vuonna 2021 Metropolille tekemästään elämäntaparemontista, johon Nadja-vaimo oli saanut kannustettua puolisonsa.

– Aikaisemmin ihmettelin, että vaikka minä kuinka yritin liikkua oli minulla silti kolesterolit ihan pilvissä. Mutta nykyään käyn säännöllisesti salilla, syön paljon parempaa ruokaa ja aiempaa tiheämmin, noin kolmen tunnin välein. Aamuni aloitan kaurapuurolla ja marjoilla, mikä on aivan loistava tapa startata päivä, Sukari hehkutti tuolloin.

Lähde: Seiska

Lue myös:

IS: Toivo Sukari joutuu kiireelliseen leikkaukseen – avautuu traagisesta tilanteestaan: ”Olisin kaatunut suorilta jaloilta hautaan”

Nadja Sukari sai Toivo-miehensä tekemään elämäntaparemontin – pääsi eroon ylimääräisistä kiloista yksinkertaisella kikalla!