Taidemaalari Juhani Palmu, 76, on joutunut tuoreen Seiskan mukaan tulipalo-onnettomuuteen, kun hänen sähkökäyttöinen ilmapatjansa syttyi yllättäen tuleen. Lehden mukaan onnettomuus sattui viime lauantaina Juhanin ja hänen vaimonsa Leila Palmun, 55, kotona.

Leila kertoo lehdelle olleensa onnettomuuden aikaan poissa kotoa. Paikalla oli kuitenkin kolme ystävää, jotka olivat saapuneet laittamaan paikkoja kuntoon. Yksi ystävistä sai Juhanin vedettyä pois liekehtivästä sängystä.

Juhanilla on kolmannen asteen palovammoja, ja eniten onnettomuudessa vaurioitui hänen vasen kätensä. Kättä yritettiin leikata alkuviikosta, mutta leikkaus jouduttiin keskeyttämään potilaan sydämenpysähdyksen vuoksi. Juhani saatiin kuitenkin elvytettyä ja tällä hetkellä häntä pidetään keinotekoisessa koomassa Jorvin sairaalassa, Espoossa. Miestä pidetään koomassa todennäköisesti kuukausien ajan.

– Lääkärin mukaan tilanne on kriittinen, eikä selviytymisestä ole varmuutta, Leila sanoo.

Juhanilla on takanaan myös toinen tulipalo-onnettomuus. Kesäkuussa 2017 tapahtuneen onnettomuuden syynä oli kynttilästä tuleen syttynyt sanomalehti. Onnettomuuden seurauksena taidemaalari paloi pahoin ja häneltä amputoitiin jopa yhdeksän varmasti.

– Nyt tilanne on Juhanin terveyden vuoksi paljon huonompi, Leila toteaa ja kertoo, että miehellä on takanaan kaksi leikkausta ja useita ihonsiirtoja, joiden lisäksi hän kärsii monista perussairauksista.

Lue myös:

Seiska: Juhani Palmun Leila-vaimo yritti itsemurhaa: ”Tilanne oli erittäin vakava”

Hjallis laukoo suoran kysymyksen Tiina Jylhän kauneusleikkauksista – näin Tiina vastaa!