Artisti ja tubettaja Seksikäs-Suklaa oikealta nimeltään Luyeye ”Viki” Konssi, 29, vierailee toimittaja Ina Mikkolan Runkkarin ystäväkirja –podcastissa ja kertoo avoimesti seksielämästään sekä ennakkoluuloista.

Vikin mukaan tummaihoisiin miehiin liitetyt stereotypiat esimerkiksi sukuelinten kokoon liittyen istuvat edelleen tiukassa.

– Kun menee vaikka julkiseen saunaan niin näen, että joku katsoo, että ei se nyt edes niin iso ollut. Mitä, ei kaikilla mustilla ole iso! Viki ihmettelee podcastissa.

Sama ilmiö toistuu myös naisten kohdalla, jotka saattavat häpeilemättä kertoa haluavansa nähdä mustan miehen sukuelimet.

– Jos lähtee randomin mimmin kanssa baarista, niin jotenkin huomaa, että toinen odottaa, että mikä sieltä paljastuu.

Viki paljastaa podcastissa, että on työstänyt asiaa elämänsä varrella, mutta on myös tyytyväinen, että ajat alkavat pikkuhiljaa muuttua.

– Jos joku haluaa nyt mun kanssa saunaan, niin sen kuin katsoo. Mä oon ihan tyytyväinen siihen. Jos näet sen, niin otat tai jätät!

Runkkarin ystäväkirja -podcastin uusin kausi on kuunneltavissa Supla+-palvelussa.

Lue myös:

Ina Mikkola paljastaa, miten saa julkkikset avautumaan seksimieltymyksistään: ”Jotta ihmiset puhuvat avoimesti…”

Erika Vikman paljastaa Ina Mikkolan podcastissa seksifantasiansa ja -lelunsa: ”Olen kokeillut erilaisia pitkin elämääni”