Selvityjiin osallistunut Johanna Pakonen avautuu arkeenpaluustaan: ”Suihku ja hammastahna ovat aivan aliarvostettua luksusta”

Tangokuningatar Johanna Pakonen, 44, palasi viime viikolla Selvityjät Pohjola -sarjan kuvauksista. Aurinkoinen Johanna kertoo Metropolille päässeensä melko pian arkirytmiin ja käyneensä jo ihmisten ilmoilla kaupungilla, vaikka se tuntuikin tosi oudolta.

– Minulla on 8-vuotias tytär, jolla koulu alkoi jo aiemmin eli sinne kuskaukset, harrastukset ja muut palauttivat hyvin arkeen, Johanna kertoo Metropolille.

Johanna kertoo kaivanneensa aamukahvia, suihkua sekä hammasharjaa ja -tahnaa.

– Ne ovat aivan aliarvostettuja. Myös puhtaat, hyväntuoksuiset vaatteet ovat luksusta, Johanna nauraa.

Luksusta arkeen palaamiseen ovat tuoneet myös käynti kampaajalla ja ripsihuollossa. Johanna kertoo kaivanneensa kuvausten aikana luonnollisesti myös perhettä ja ystäviä.

– Ja bändiä. Vieläkään en tietysti ole pystynyt tapaamaan juuri ketään, mutta odottelen sitä aikaa, kun saa taas viettää aikaa läheisten kanssa.

Hän myöntää, että pää on tietyllä lailla vielä ihan muualla. Reissusta jäi muistoihin huikeita kokemuksia ja itsensä ylittämistä ja ehkä jotain uuttakin normaalin arkeen.

– Puhelimen ja koneen käyttö ei ole niin ensisijaista kuin aiemmin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.