Suurin pudottaja -kilpailun voittajana tunnetuksi tullut drag-artisti Aarni Mikkola kisaa Selviytyjät Suomi -ohjelman uudella tuotantokaudella, joka starttaa syksyllä.

Mikkola kertoo avoimesti, että Selviytyjät oli hänelle äärimmäisen raskas kokemus.

– Kukaan, joka ei itse ole ollut mukana tässä pelissä, ei ymmärrä, että millaista se todellisuudessa on. Kun ihmiset näkevät ohjelman telkkarissa, he saattavat usein ajatella, että hekin haluaisivat yrittää tätä kisaa. Mutta se on kyllä sellaista pusertamista se kilpailu, että monen on vaikea edes kuvitella, Mikkola toteaa Metropolille.

Mikkola kuvailee, että yksi haasvaimpia asioita hänelle oli Karibian ilmasto.

– Yöt olivat siellä tropiikissa yllättävän kylmiä ja sateisia. Oli outoa, kun ensin hytisit kylmyydestä koko yön, ja sen jälkeen menit päiväsaikaan järjestettyihin kilpailuihin, joissa oli yli 40 astetta lämmintä.

– Näiden kaikkien asioiden kombinaatio laittaa kyllä kenet tahansa aika äärirajoille. Etenkin, kun meillä ei ollut minkäänlaisia pesuaineita käytössä! Mikkola sanoo nauraen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

– Voit vain kuvitella, millaista oli, kun meillä oli käytössä tasan tarkkaan yksi t-paita ja yksi pitkähihainen – ei muuta. 36 päivää samoissa vaatteissa. Sanotaan näin, että tämä intiimiys muiden pelaajien kanssa tulee kyllä varmasti aina kaikille yllätyksenä Selviytyjissä, hän tokaisee.

Kaikista hygieniatarveikkeista kilpailijoilla oli ainoastaan aurinkosuoja käytettävänään.

– Totta kai meidän piti saada suojata ihomme, Mikkola täsmentää.

Lue myös:

Tässä on syy, miksi juontaja Juuso Mäkilähde ei itse osallistuisi Selviytyjiin – ”Se olisi minulle vaikeaa”

Juuso Mäkilähde kertoo rehellisen mielipiteensä taannoisesta Aki Manninen -kohusta – ”Ei ole minun pala kakkua”