Tunnettu juontaja Juuso Mäkilähde nähdään jälleen syksyllä starttaavan, Nelosen Selviytyjät Suomi -ohjelman puikoissa. Mäkilähde on juontanut Selviytyjiä vuodesta 2018 alkaen, joten hänelle on varsin tuttua puuhaa seurata sivusta ohjelmassa tapahtuvia käänteitä.

Mäkilähde paljastaa, ettei hän itse osallistuisi Selviytyjiin, jos häntä nyt pyydettäisiin mukaan kilpailuun.

– En missään nimessä lähtisi, kun olen nähnyt vierestä, mitä siellä tapahtuu, Mäkilähde kommentoi nauraen Metropolille.

Mäkilähteen mukaan hänelle kisaan olennaisena osana kuuluva henkinen selkäänpuukottaminen ei tuottaisi vaikeuksia. Hän toteaa, että voisi jopa nauttia siitä, että pääsisi ”oikein luvan kanssa juonittelemaan”.

Sen sijaan ajatus elämisestä 15 muun ihmisen kanssa trooppisella saarella herättää Mäkilähteessä kielteisiä tuntemuksia.

– Minulle tuottaisi haasteita se normielämä siellä, kun joutuisi olemaan aika paljon keskenään niiden muiden kilpailijoiden kanssa. Siellä yöt ovat pitkiä, kun aurinko sammuu jo kuudelta ja nousee vasta seuraavana aamuna. Jos pitäisi siellä hiekalla pötkötellä näin pitkän ajan muiden tyyppien kanssa, niin pelkään, että minulla kyllä menisi hermot suoraan sanottuna, juontaja toteaa.

– Se olisi minulle vaikeaa. Tämä juontajana olo on huomattavasti mieluisampaa, hän lisää virnistäen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Mäkilähde myöntää kuitenkin kadehtivansa hieman kilpailijoita, kun he pääsevät kisaamaan hienoissa lavasteissa. Hän kertoo kokeilevansa myös itse Selviytyjien kisaratoja.

– Meidän ohjaajamme on aina hirveän huolestunut, kun minä haluan lähteä testaamaan lavasteita. Hän yrittää aina järkevänä ihmisenä toppuutella minua, koska jos minä esimerkiksi ensimmäisenä päivänä murtaisin jalkani, niin se aiheuttaisi aika mittavia ongelmia.

– Minä pyydän aina meidän hollantilaisilta tekijöiltämme luvan kokeiluun, ja he suostuvat onneksi. Sitten tämä meidän ohjaajamme katsoo vähän peloissaan vierestä, kun minä pääsen toteuttamaan omia seikkailufantasioitani, Mäkilähde nauraa.

Lue myös:

Sometähti Tuuli koki urakriisin Selviytyjien jälkeen – yhden asian olisi halunnut jättää tekemättä: ”Ei ollenkaan tehnyt mieli”

Rotta yllätti Heikki Sorsan keskellä yötä Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – näin ex-lumilautailija reagoi viidakon eläimiin!