Tällä hetkellä käynnissä olevalla Selviytyjät Suomi -ohjelman kaudella kisaava näyttelijä Kerttu Rissanen vastasi hiljattain seuraajiensa esittämiin, Selviytyjät-aiheisiin kysymyksiin hänen Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

Yksi Rissasen seuraajista halusi tietää, miltä naisesta tuntui, kun häntä huijattiin Selviytyjien edellisessä äänestyksessä.

– Mikä fiilis sulla jäi siitä, että sua huijattiin edellisessä äänestyksessä? seuraaja kysyi.

– Yksinäinen, tyhmä ja huijattu, Rissanen vastasi rehellisesti.

Rissanen painotti kuitenkin ymmärtävänsä Selviytyjät-kisaan kuuluvan perinteisesti paljon juonittelua ja kieroilua.

– Mutta se on pelin henki eli hienosti pelattu muilta. Pitää muistaa, että tuo ei ole sitä meidän ”oikeaa elämää”, että eihän kukaan meistä tolleen juonttele ja valehtele arjessa, Rissanen alleviivasi.

– Toki jotkut fiilikset tuolta oli hankalampi karistaa pois mun mielestä, mutta nykyisin kaikkien kanssa hyvä boogi, hän lisäsi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Samassa yhteydessä Rissanen puhui myös siitä, että ei usko hänen näyttelijäntaidoistaan olleen hyötyä peliin liittyvässä juoruilussa ja valehtelemisessa.

– Toi oli niin erilaista just sen takia, että siellä oli oma itsensä eikä ollut mitään roolihahmoa, jonka takana ois voinut olla.

– Oli myös hieman pelottavaa avata itseään, kun ei pysty oikein hallitsemaan sitä, minkälainen puoli sinusta tuodaan esiin telkkarissa. Toisaalta se oli jotenkin myös vapauttavaa, Rissanen muotoili.

Lue myös:

Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen viettää syntymäpäiviään peiton alla kipeänä – avopuoliso Sami Uotilalta ihana hemmotteluyllätys!

Näyttelijätähti Kerttu Rissanen julkaisi kuvan sairaalasta – ”Toivon, että lähtee ferritiini nousuun”

Kerttu Rissanen kärsii ikävistä terveysongelmista: ”En näköjään saa hoitoa”