Kristianin heimoneuvoston vieraana nähtiin Selviytyjistä ulos äänestetty näyttelijä ja laulaja Elias Gould. Hän muistelee jaksossa omaa putoamistaan.

– Uskon, että kaikki käy läpi aika samanlaisen rumban putoamisen jälkeen. Sydän hakkasi 300 ja mietin siinä, että nyt putoaminen tapahtuu. Ensimmäisen viiden minuutin aikana pyysin röökiä ja pizzaa, Elias Gould kertoo.

Putoamisen jälkeen Elias vietiin hotellille, missä ei kuitenkaan saanut unta koko yönä.

– Pääsin omiin oloihin vasta 3-4 aikaan aamuyöstä, kun viimeiset haastattelut oli tehty. Sen jälkeen päässä pyöri, mitähän vittua tässä on juuri tapahtunut. Loputon spekulointi tapahtui oman pään sisällä. Meni pari päivää, kun olin takaisin todellisessa elämässä kiinni.

Heti putoamisen jälkeen hän pääsi viettämään aikaa edellisessä jaksossa pudonneen Salatut elämät -näyttelijä Kerttu Rissasen kanssa. Hän muistelee jälleennäkemistä lämpimäksi.

– Kerttu oli tosi ihana minua kohtaan! Hän ymmärsi, mitä käyn läpi. Hän oli reilu ja ymmärtäväinen minua kohtaan.

Katso Kristianin heimoneuvoston uusin jakso täältä.

Lue myös:
Kristian Heiskari kärsi pahasta krapulasta Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – avautuu tapahtumista: ”Olihan se sikamainen temppu”

Kristian Heiskarilta suora kannanotto Archie Cruzin ja Elias Gouldin jättiriitaan Selviytyjissä: ”Päätin vaihtaa seuraa”

Amanda Harkimolla erikoinen syy, miksi ei ole ajatellut voivansa osallistua Selviytyjiin – hämmästyy Kristian Heiskarin vastauksesta!