Tosi-tv-tähtenä ja DJ:nä tunnettu Amanda Harkimo vierailee Selviytyjät-kilpailija Kristian Heiskarin luotsaamassa Kristianin heimoneuvosto -videosarjan tuoreessa jaksossa.

Jaksossa Harkimo paljastaa, että häntä on kyllä pyydetty mukaan Selviytyjiin, mutta neuvottelut tuotantoyhtiön kanssa eivät ole koskaan edenneet sen pidemmälle.

– Ehkä olen kuluttanut naamaani liikaa muissa ohjelmissa, Harkimo perustelee nauraen.

Harkimolla on myös toinen, hieman erikoisempi syy, minkä takia hän on ajatellut, että ei voisi lähteä mukaan ohjelmaan.

Asia tulee puheeksi, kun Heiskari esittää Harkimolle kysymyksen liittyen ohjelman tavarapuoleen.

– Selviytyjiin lähtiessä jokainen sai ottaa mukaansa kolme erikoistavaraa, tai vapaavalintaista tavaraa, jotka sai mahdollisesti käyttöönsä jossain vaiheessa kisaa. Mitkä nämä sinun kolme tavaraa olisivat? Heiskari tiedustelee.

– No ensin minulla tulee kyllä mieleen, kun minä olen aika tumma, niin kyllä minä ottaisin sheiverin, Harkimo paljastaa.

Tähän Heiskari kommentoi, että naiset saavat kyllä tuotantotiimiltä sheivereitä käyttöönsä. Tämä tieto saa Harkimon yllättymään.

– Oikeasti? hän toteaa hämmentyneenä.

– Uuu, okei! No vitsi kuin nice, hän hehkuttaa.

– Se on ollut sellainen asia, jota minä olen miettinyt että voisinko minä edes mennä Selviytyjiin, Harkimo sanoo ja nauraa.

– No ei hätää, voit mennä, Heiskari yhtyy nauruun.

Mitkä Harkimon kolme erikoistavaraa olisivat? Katso Kristianin heimoneuvoston uusin jakso täällä!

Lue myös:

Suvi Pitkänen muistelee tosi-tv-ohjelmaan osallistumista: ”Martina oli raivoissaan, kun olimme dagen eftereissä”

Selviytyjät-tähti Marianne Kiukkonen sai veritulpan suuren leikkauksen seurauksena – urheilukielto synnytti taiteellisen ammatin!