Huippusuositun Selviytyjät-ohjelman tuoreessa jaksossa kahden kilpailijan, Archie Cruzin ja Elias Gouldin välille puhkeaa massiivinen riita, jossa kumpikin osapuoli loukkaa toista menemällä tämän henkilökohtaisuuksiin.

Selviytyjissä niin ikään kilpaileva Kristian Heiskari pui tilannetta hyvin avoimesti omassa Kristianin heimoneuvosto -ohjelmassaan. Heiskari kertoo olleensa riidan alkuvaiheessa lähellä kaksikkoa, mutta poistui pian paikalta, kun huomasi miesten tunteiden kuumenevan.

– Pojat otti aika huolella yhteen siinä, Heiskari toteaa ohjelmassaan.

– Minähän olin ensin siinä tilanteessa aivan siinä vieressä ja kuulin ja näin tapahtumat, mutta huomasin, että okei, nyt tässä tapahtuu jonkinnäköinen kränä. Päätin vaihtaa seuraa ja lähdin yksin vähäksi aikaa mustikkaan, hän kuvailee.

Tullessaan takaisin mustikasta, oli Heiskari hämillään heimossa vallitsevasta kummallisesta tunnelmasta.

– Kaikki näyttivät siltä, kuin heitä olisi lyöty haloilla päähän. Archie on haastattelussa ja Elias on kiukkuinen. Näin jakson nähneenä, niin en olisi ihan arvannut, että noin henkilökohtaisuuksiin mennään, mutta hyvähän se on välillä mennä – vaikka sitten viihteen vuoksi, Heiskari tokaisee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Heiskari ei itse usko, että pystyisi aivan heti sulattelemaan näin suuren mittakaavan sanaharkkaa.

– Saa nähdä, miten tulevissa jaksoissa poikien yhteispeli oikein onnistuu. Tuo oli minun mielestäni vähän sellainen vetäisy, että itse en ainakaan ihan vuorokaudessa pystyisi tuollaisia väitteitä ja syytöksiä nielaisemaan, en sitten Eliaksen kuin Archienkaan kengissä, hän summaa.

Katso Kristianin heimoneuvosto -videosarjan tuore jakso täällä.

Lue myös:

Selviytyjät-historian rajuin riita puhkeaa Elias Gouldin ja Archie Cruzin välillä: ”Naistenhakkaaja, pidä pääs kiinni”

Archie Cruz avautuu podcastissa rajusta riidastaan Elias Gouldin kanssa: ”Mä olisin varmaan saanut saman tien fudut koko saarelta”

Selviytyjät-kilpailija Archie Cruz kommentoi Aki Mannisen sanomisia: ”Tuomitsen kaikenlaisen sovinismin”