Entinen Miss Suomi Shirly Karvinen muistelee Basson aamushow´ssa Miss Universum -kisoihin osallistumista. Hän kilpaili vuonna 2017 Filippiineillä.

– Miss Universum -kisa on kauneuskilpailuiden Lamborghini. Se on se päämesta, jos haluat päästä kauneuskilpailuissa huipulle, Shirly Karvinen aloittaa ja jatkaa:

– Lattarimimmit olivat kaikki 180 senttisiä, pitkillä säärillä varustettuja, superhoikkia, pitkähiuksisia ja täydellisillä silmillä varustettuja. He olivat satuolennon näköisiä.

Shirlyn mukaan kaikki kilpailijat olivat aina viimeisen päälle laitettuja. Kukaan ei liikkunut ilman meikkiä edes aamupalalle. Kolme viikkoa kestäneiden kisojen aikana hän muistelee nukkuneensa keskimäärin 3-4 tuntia yössä.

– Kaikki kuvittelee, että kisoihin osallistuminen on niin kivaa ja kilpailijat pääsevät vaan naureskelemaan ja hymyilemään. Se kävi duunista. Se oli huomattavasti rankempaa kuin radio-ohjelman tekeminen.

Kilpailuun osallistui 90 kaunotarta eri puolilta maapalloa. Koska kilpailijat ovat tiiviisti tekemisissä toistensa kanssa, taudit lähtevät helposti leviämään osallistujien keskuudessa.

– Ihana pieni mahatauti lähti kiertämään. Kaikki yritti pestä käsiään ja olla varovaisesti, mutta kun nukut huonosti ja on stressiä, niin kroppa ei pysty taistelemaan vastaan. Mimmejä alkoi tippumaan. Pyörryin tyyliin vessaan, koska olin sen verran vähässä ravinnossa.

– Osa meistä mimmeistä lensi Filippiinien pienemmälle saarelle edustustapahtumaan. Totta kai olimme yksityiskentällä, koska lensimme sinne yksityiskoneella. Moni kuvittelisi, että olisimme siellä skumppalasit kädessä, mutta emme olleet. Se mahatauti jylläsi sielläkin. Kun se oli yksityinen lentokenttä, niin totta kai siellä oli yksi vessa. Mimmit hakkasivat vessan ovea, kun toinen ei pysty tulemaan kopista pois. Yksi mimmi oksensi vessan lavuaariin.

Lue myös:

Ex-missi Shirly Karvinen myönsi radiossa vihdoin uuden parisuhteen!

Shirly Karvinen esitteli vihdoin näyttävän käsitatuointinsa: ”Rakastan sitä”