Ex-missi Shirly Karvinen myönsi radiossa vihdoin uuden parisuhteen!

Viime syksynä eronnut ex-missi ja juontaja Shirly Karvinen on luotsannut kevään Basson aamushow´ta yhdessä Janne Lehmosen kanssa. Shirly ei peittele enää uutta suhdettaan.

Hän keskusteli radiossa palohälytyksistä ja erilaisista palohälyttimistä, kun suhdeuutinen tuli esille.

– Tässä yksi päivä, kun mä kokkasin mun kumppanin luona, niin palohälytin alkoi jälleen soimaan, Shirly kertoi lähetyksessä perjantaina.

Keskustelu jatkui pian kuitenkin parisuhteen sijaan palohälyttimien ominaisuuksiin.

– Niitä on nykyään vaikka minkä näköisiä. Mulla on ollut sellainen hälytin, joka puhui mulle ja kertoi, kun haistoi outoa savua. Hetken päästä se sanoi, että kaikki on hyvin. Siitä mä tykkäsin.

Hollywoodissa vallitseva homofobia puhutti

Lähetyksessä nousi esille myös näyttelijä Kate Winsletin avautuminen Hollywoodin homofobiasta. Kate kertoi hiljattain tietävänsä ainakin neljä näyttelijää, jotka ovat kaapissa uransa takia.

– Homoseksuaalisuus ei ole näinä aikoina enää mikään juttu. Kate on kuitenkin kertonut The Times -lehden haastattelussa Hollywoodin ikävästä lieveilmiöstä. Siellä ei hyväksytä homoseksuaaleja näyttelijöitä. Hän tietää tosi paljon näyttelijöitä, jotka eivät uskalla kertoa olevansa homoseksuaaleja, koska he pelkäävät menettävänsä sen takia töitään. Se on todella väärin! Shirly aloitti ja jatkoi:

– Mä en tiedä onneksi itse henkilökohtaisesti Suomessa samanlaista tapausta, mutta oon kuullut huhuja, että Suomessa on samanlainen ilmiö, että pelätään töiden puolesta. Luojan kiitos on ihmisiä, jotka uskaltavat puhua asioista ääneen.

Yhdistetty laulaja Sanniin

Seiska-lehti on uutisoinut Shirlyn viihtyneen tiiviisti laulaja Sannin seurassa. Heidät on nähty läheisissä väleissä ympäri Suomea. Torstaina ilmestynyt Seiska paljasti Shirlyn ja Sannin vaihtaneen pusuja Helsingin keskustassa.

Sanni on julkaissut viime viikkojen aikana Instagramissa useita videoita, joissa viettää aikaa Shirlyn Pena-koiran kanssa. Shirly päivitti myös sosiaaliseen mediaan tällä viikolla videon, jonka yhteydessä paljasti Sannin valmistaneen kaksikolle ruokaa. Pääsiäisenä he nauttivat yhteisistä hetkistä Tampereella.

Lue myös:

Seiska: Shirly Karvinen ja Sanni pussailivat avoimesti helsinkiläisravintolassa – ”Vahvaa tunnetta ilmassa”

Shirly Karvinen avautuu kohtaamastaan kriisistä: ”Oon miettinyt paljon sitä, että kuka mä olen”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta