Radiojuontaja Shirly Karvinen teki hämmästyttävän paljastuksen Basso-radion keskiviikkoisessa aamulähetyksessä. Karvinen keskusteli lähetyksessä juontajaparinsa Janne Lehmosen kanssa rahankäytöstään ja myönsi samalla tilaavansa päivittäin erilaisia asioita ruokalähettipalvelulla.

Karvinen kertoi, että tekee palvelun kautta kaikki ruokaostoksensa ja tilaa sen lisäksi myös elektroniikkaa, kosmetiikkaa ja kukkia.

– Olen pitkään puhunut siitä, että käytän ihan liikaa Woltia. Tilaan herranjumala seksileluja sitä kautta. Kaikkea mahdollista, mitä vain voi tilata, olen varmasti tilannut, Karvinen päivitteli.

Hän myönsi olleensa jo vuosia koukussa palveluun ja paljasti, että on käyttänyt siihen vuosien aikana järkyttävän summan rahaa.

– Pyöristettynä mulla on mennyt viiden tai kuuden vuoden aikana 22 000 euroa! Karvinen pamauttaa.

– Et oo j*malauta tosissasi! Lehmonen järkyttyy.

Shirly pohtii lähetyksessä, että olisi voinut käyttää summan myös asunnon käsirahaan tai tehdä vaikkapa maailmanympärysmatkan.

– Mä olen siis syönyt sen kaiken. Se koko raha on kulkenut mun kropan läpi!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Shirly Karvinen esitti Sannille tiukan vaatimuksen ennen suhteeseen ryhtymistä!

Shirly Karvinen ja Sointu Borg tekevät yhteisen paljastuksen seksielämästään – löysivät itsensä samasta tilanteesta: ”Joskus on huono muisti”