Sinkkuelämää-sarjalle jatkoa! Vain kolme tähdistä nähdään uudessa sarjassa

Supersuosioon aikoinaan noussut Sinkkuelämää-sarja saa vihdoin jatkoa. Alkuperäisestä kokoonpanosta puuttuu kuitenkin näyttelijä Kim Cattrall, uutisoi The Guardian.

Alkuperäisestä sarjasta tutut näyttelijät Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis palaavat rooleihinsa sarjan uudistuneessa versiossa, jonka englanninkielinen nimi on And Just Like That.

Kaikki kolme näyttelijää julkaisivat Instagram-tileillään videon, jossa on kuvattu New Yorkin maisemia.

– En voinut olla pohtimatta… missä he ovat nyt, Parker kirjoittaa kuvatekstissään.

Uutuussarja nähdään Yhdysvalloissa HBO Max -suoratoistopalvelussa, mutta toistaiseksi ei ole tietoa mistä sarjaa voi seurata Suomessa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa en tästä.

Alkuperäisen sarjan keskushenkilönä on Sarah Jessica Parkerin esittämä toimittaja Carrie Bradshaw, joka pitää New York Star -lehdessä Sex and the City -kolumnipalstaa. Materiaalinsa hän saa omasta ja ystäväpiirinsä elämästä.

Suomessa Sinkkuelämää-sarjan ensi-ilta oli 1. kesäkuuta 1999 ja viimeinen jakso esitettiin 23. marraskuuta 2004. Sarja sai suuren suosion ja keskimäärin katsojia oli 533 tuhatta jaksoa kohden. Sarjaa kuvattiin New Yorkissa sekä Silvercup Studios -halleilla Long Islandilla. Sinkkuelämää-sarjasta on tuotettu myös kaksi elokuvaa.

Lue myös:

IS: Suomalaistanssija tähdittää Wonder Woman 1984 -elokuvaa – rooliin valmistautuminen äärimmäisen rankkaa: ”Se oli ihan tappoa”

Erokohu syvenee! Kanye Westin huhutaan pettäneen Kim Kardashiania kauneusguru Jeffree Starin kanssa – ”Tämä on niin outoa ja tyhmää”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.