Miss Helsinkinä tunnetuksi tullut fitness-tähti Sofia Belórf ja liikemies Stefan ”Stefu” Therman viettivät loppukesästä kahdenkeskeistä parisuhdeaikaa hulppeissa tunturimaisemissa Levillä. Matkustamista rakastavalle pariskunnalle säännöllinen irtiotto pois pääkaupunkiseudun hulinasta on varmasti hyvin tärkeä ja suhteen lujuutta parantava asia.

Kesän alusta asti seurustelleet Sofia ja Stefu ovat koko suhteensa ajan nousseet säännöllisesti lehtiotsikoihin, milloin minkäkin kohun vuoksi.

Monet fanit ovat suhtautuneet pariin hyvin epäileväisesti, sillä Stefu erosi huhtikuussa 2020 ex-avopuolisostaan Martina Aitolehdestä ja vain muutama viikko tämän jälkeen mies jo vahvisti suhteensa Sofiaan.

– Mä itkin niin paljon! Ihan kun saavillinen vettä olis tullut mun silmistä, kun itkin niin hitosti, Martina muisteli hiljattain eroaan Stefusta Aki Linnanahteen podcastissa.

Aivan kaikkien mielestä kuitenkaan Stefun ja Martinan ero ei ollut niin surullinen, tai ainakin he hehkuttavat somessa avoimesti uuden rakkauden roihahtamista. Yksi näistä Sofian ja Stefun puolestapuhujista on Teemu Selänteen pitkäaikainen vaimo Sirpa Selänne.

Teemun kanssa jo yli 30 vuotta yhdessä pysytellyt Sirpa kommentoi ylistävään sävyyn Stefun Instagramiin lataamaa Levin lomakuvaa, jossa tämä hempeilee Sofia-rakkaansa kanssa.

– Te söpöt!! Sirpa hehkuttaa pusuemojien kera.

Näet kuvan ja Sirpan kommentin alta tai täällä.

Lue myös:

Seiska: Sofia Belórf ja Stefu Therman ajautuivat rajuun riitaan – Sofia pakeni yhteisestä ökykodista!

Martina Aitolehti paljastaa yksityiskohtia kohuerostaan: ”Mietin, miksi en lähtenyt aikaisemmin”

Oho! Niko Ranta-aho paljastaa haaveensa: ”Se on seuraava iso pykälä mun elämässä”