Fitness-kaunotar ja somevaikuttaja Sofia Belórfilla on takana synkkä ajanjakso, johon mahtuu tutkintavankeuteen joutuminen epäiltynä tuottamuksellisesta rahanpesusta ja päättyneet parisuhteet Katiska-vyyhdin pääsyytetyn Niko Ranta-ahon ja liikemies Stefan Thermanin kanssa.

Ikävistä asioista huolimatta kaunotar ei kadu mitään menneisyydessä tapahtunutta asiaa.

– En lähtisi vaihtamaan vuoden takaisia pahoja kokemuksia pois, sillä ne ovat kasvattaneet minua hirveän paljon ihmisenä. Ne ovat tuoneet myös perspektiiviä tosi moniin asioihin. Tiedän nyt oikeasti, miltä tuntuu olla masentunut tai haluton nousemaan sängystä, kun ei näe enää mitään valoa elämässä. Nyt minun on helpompi saada itsestäni asioita irti elämän pienemmissä myrskyissä, Sofia kertoo tuoreimmassa videoblogissaan.

Myös Sofian äiti on huomannut julkisuuden valokeilassa varttuneessa tyttäressään huomattavan muutoksen.

– Äiti oli minuun yhteydessä, kun luki uusimmasta erostani lehdestä. Hän sanoi minun olevan ihan eri tyttö kuin aiemmin, sillä olen ennen ollut sydänsuruissa tosi masentunut ja ihan petipotilas jonkin aikaa. Hän on joutunut syöttämään minua kuin lasta vielä 20-vuotiaana, kun olen eronnut ja todella paskana.

– Hän huomasi, että olen saanut elämänkokemusta, sillä pystyn asettamaan sydänsurut taka-alalle ja jatkamaan elämää, enkä lamaannu täysin. Sen takia en vaihtaisi pois karmivia asioita, kuten tutkintavankeudessa olemista.

Katso Sofian uusin videoblogi täältä.

Lue myös:

Sofia Belórf avautuu päättyneistä parisuhteistaan: ”Sydänsurut lamaannuttavat joka kerta”

Seiska: Sofia Belórf yritti tunkeutua Niko Ranta-ahon asuntoon – näin kaunotar kommentoi illan tapahtumia!

Sofia Belórf julkaisi yhteiskuvan Anne Kukkohovin kanssa: ”Naisenergiaa”