Sofia Belórf kertoo urasuunnitelmistaan ja syyn nettivalmennuksien lopettamiseen: ”Haluan kehittää itseäni”

Vuoden Miss Helsinki -kisan voittaja Sofia Belórf, 30, tienasi elantonsa Fit by Sofia -nettivalmennustoiminnalla.

Myöhemmin bikini fitneksen maailmanmestaruudenkin voittanut Sofia kuitenkin lopetti nettivalmennuksen. Katiska-vyyhti nousi lööppeihin ja elämä muuttui kertaheitolla.

Sofia jakaa edelleen Instagramissaan kuvia salilta ja näkyy, että treeni on vielä iso osa elämää, mutta ei samanlailla kuin ennen.

Seuraajien kysellessä nettivalmennuksesta ja josko niitä olisi vielä tulossa, Sofia päätti avata suunnitelmiaan Instagram-tarinassaan.

— Tätä kysytään päivittäin – ei ole tällä hetkellä, eikä samanlaisena tulekaan, Sofia kertoo.

— Nyt syksyllä keskityn pikkuhiljaa enemmän sometöihin ja haluan kehittää itseäni ihan uudella, motivoivalla jutulla. Fitness ja pelkkä kova treenaaminen/tiukat dieetit ei ole enää niin kiinnostavia asioita omassa arjessa eikä työssä.

Stefan Therman osti Espoosta uuden lukaalin, jota laitetaan tällä hetkellä asumiskuntoon. Sofia ja Stefu ovat sillä aikaa evakossa Hangossa ja Sofia on vietellyt joitain yötä myös hotellissa Helsingissä. Kaunotar kertoo, että uudessa kodissa tulee olemaan oma sali, josta hän aikoo jakaa muuton jälkeen kunnolla treenimateriaalia.

— Treenaaminen ja terveellinen ruokavalio on mun juttu aina, mutta en halua enää että elämä pyörii pelkästään niiden ympärillä. Aina pitää kehittää itseään ja keksiä uutta, Sofia kertoo.

Lue myös:
Sofia Belórf lyttää Katiska-dokumentin: ”Nikon esittämät väitteet eivät ole totta!”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.