Tunnettu tosi-tv-tähti ja somevaikuttaja Sofia Belórf avautuu hänen ja ex-puolisonsa Niko Ranta-ahon pidätyksestä tuoreessa Alaston – Sofia Belórf -podcastin jaksossa.

Poliisin Karhuryhmä yllätti Sofian ja Nikon omasta sängystään heinäkuussa 2019, kun Katiska-huumevyyhtiä alettiin tutkimaan oikeudessa.

Aluksi Sofia luuli, että asuntoon oli tunkeutunut joukko ryöstäjiä.

– Sisään tuli ainakin kahdeksan tällaista Karhuryhmä-tyyppiä. Erittäin raskaasti varustautuneita… kypärät, kilvet, jotkut jäätävät aseet, Sofia kuvailee podcastissa pelottavaa tilannetta.

– Seuraavaksi aseet olivat meidän naamassa, hän jatkaa.

Sofia kertoo, että hänen muistikuvansa hetkestä ovat hämärtyneet.

– Olen ollut aivan jossain… en ole ikinä mennyt sellaiseen shokkitilaan. Sen muistan, että katsoin Nikoa siinä vieressä ja sanoin: ”Mitä vittua Niko?!”.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seuraavaksi poliisi veti Nikon pois sängystä ja laittoi tämän käsirautoihin. Pariskunta ei saanut puhua toisilleen mitään, ja pian Niko vietiin pois.

Tilanne tuntui Sofiasta epätodelliselta, sillä kaikki oli kuin amerikkalaisesta rikoselokuvasta. Parin kotikatu Uudenmaankatu oli suljettu ja ulkona oli panssariajoneuvoja.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sisälle asuntoon tuotiin huumekoiria ja kaikki paikat tarkastettiin kovin ottein.

– Etsittiin rahaa ja huumeita joka helvetin ilmastointikanavasta.

Poliisit olivat käskeneet Sofian keittiöön istumaan, eikä tämä saanut liikkua. Kun vessahätä yllätti Sofian, seurasivat poliisit häntä tarpeille saakka.

– Poliisi tuli sinne ja oli vieressä, kun olin pissalla, Sofia muistelee.

Sofialle kerrottiin, että häntä epäillään rahanpesusta. Tuolloin Sofia ei omien sanojensa mukaan edes tiennyt, mitä rahanpesu oli.

Ennen Sofian viemistä tutkintavankeuteen pakkasivat poliisit Sofian puolesta tämän tavaroita mukaan aina pikkuhousuja myöten.

Lopulta Sofia sai oikeudessa 80 päivän ehdollisen vankeustuomion huumausainerikoksista ja rahanpesusta.

Lue myös:

Seiska: Kohueron kokenut Sofia Belórf löysi uuden miehen

Sofia Belórfin varjeltu salaisuus – teki abortin Niko Nousiaisen kanssa: ”Tuli olo, että olen hirviö”