Tunnettu somevaikuttaja ja tosi-tv-tähti Sofia Belórf on julkaissut Podimo-audiopalvelun alle uuden podcast-sarjan Alaston – Sofia Belórf. Sarjassa Belórf jatkaa Sofian salaisuudet -tv-ohjelmastaan tunnetulla suoralla ja avoimella linjalla ja paljastaa elämästään asioita, joista suuri yleisö ei ole aiemmin kuullut.

Tuoreessa elämäkertapodastissaan Belórf avautuu tekemästään abortista. Belórf tuli kymmenen vuotta sitten raskaaksi ollessaan naimisissa radiotoimittaja Niko Nousiaisen kanssa.

Belórfin mukaan päätös raskauden keskeyttämisestä oli hänelle helppo, sillä hän koki olevansa liian nuori äidiksi. Myös Nousiainen oli abortin kannalla.

Tapahtumien aikaan Belórf oli 22-vuotias.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Belórf oli olettanut, että saisi abortin hoidettua hetkessä alta pois, mutta lopulta hän joutui odottamaan toimenpidettä useamman viikon ajan. Asia tuli Belórfille yllätyksenä, ja odottelu tuntui hänestä raskaalta.

– Oli inhottavaa joutua odottamaan niin kauan, kituuttamaan. Olo ei ollut henkisesti kiva ja tuntui kuin olisi koko ajan krapula, Belórf kuvailee podcastissa.

Lääkärissä Belórfin piti perustella terveysalan työntekijöille, miksi hän ei halua pitää vauvaa.

– Sanoin vain, etten halua. Oli vähän sellaista, että minulle haluttiin saada huono omatunto, nainen muistelee kokemuksiaan.

– Minulle tuli olo, että olen hirviö, kun en pidä vauvaa.

Sofia Belórfin ja Niko Nousiaisen avioliitto päättyi eroon keväällä 2017. Ex-pariskunnan avioero astui virallisesti voimaan marraskuussa 2018.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Ex-rakas anelee Sofia Belórfia muuttamaan kanssaan luksuslukaaliin Monacoon – ”Olisit hyvä äiti”

Katariina Souri ikuisti Sofia Belórfin yllätysmaalaukseen – näin kohukaunotar reagoi!