Julkkiskaunotar Sofia Belórfin värikästä elämää kuvaavan Sofian salaisuudet -sarjan tuoreen kauden viimeinen jakso on tänään torstaina (11.8.) ilmestynyt Discovery+-palveluun.

Jaksossa päästään seuraamaan edellisessä jaksossa alkaneita treffejä Sofian ex-rakkaan, lontoolaisen kiinteistösijoittajan, Luken kanssa.

Treffeillä Luke yrittää yllättäen kosiskella Sofiaa aloittamaan yhteisen elämän kanssaan Monacossa. Hän vakuuttelee naiselle, että antaisi tälle ”kaiken” – esimerkiksi asunnon sekä Monacosta että Helsingistä.

Sofiaa yhteenpaluu kuitenkin mietityttää. Hän on juuri eronnut eikä haluaisi heti hypätä uuteen suhteeseen. Tosi-tv-tähti arvelee tästä seuraavan ongelmia, kuten hän on aiemmin elämässään saanut todistaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kaikesta huolimatta Sofia myöntää Luken olevan hyvin viehättävä.

– Hän on hurmaava, kuten silloin. Nyt muistan sen, mihin ihastuin. Hän on erittäin charmantti, mutta myös sellainen tyyppi, joka on tosissaan, Sofia kuvailee ohjelmassa.

– Minä olen aina halunnut sellaisen satujen prinssin, joka on minuun hulluna. Hän ainakin on, nainen lisää.

Lopulta Luke saa suostuteltua Sofian mukaansa asuntonäyttöön. Monacon kukkuloilla sijaitseva luksuslukaali on tilava, ja sen ikkunoista aukeaa upea näköala merelle. Hulppea asunto tekee välittömästi Sofiaan vaikutuksen.

– 24 tuntia sitten näin hänet (Luken) ensimmäistä kertaa neljään vuoteen. Yhtäkkiä minä olen täällä katsomassa asuntoa, mihin hän haluaisi minut asumaan, Sofia päivittelee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Samassa jaksossa Luke ylistää Sofiaa vuolain sanoin ja toteaa tietävänsä tämän olevan ”sataprosenttisesti se ihminen”, jonka kanssa hän haluaa olla.

– Olisit hyvä äiti. Olet sellainen ihminen, joka haluaa asettua aloilleen, Luke kehuu.

Lue myös:

Sofia Belórf matkusti lomalle Monacoon ex-miehensä kanssa – miehen yllättävä ehdotus saa Sofian hämmentymään: ”Oliko tuo kosinta?”

Sofia Belórf tunnustaa tapailleensa kanadalaista jääkiekkoilijaa – näin juttu eteni: ”Ahdisti todella paljon”