Vuoden 2021 Diili-voittajana tunnetuksi tullut yrittäjä ja somevaikuttaja Sointu Borg vierailee Suomen huutokauppakeisari -ohjelmassa. Tuoreessa jaksossa Borg myy muun muassa vanhoja julisteitaan Heli ja Aki Palsanmäelle.

Kiivaan kaupankäynnin ohessa kolmikon puheenaiheeksi nousee Soinnun parin vuoden takainen Diili-kokemus. Sointu toteaa, että sekä Akin että Helin olisi pitänyt osallistua Diiliin.

Aki innostuu välittömästi ehdotuksesta, mutta Helin kanta aiheeseen on tiukempi.

– Ei, Heli tokaisee napakasti.

Heli suhtautuu kriittisesti ohjelman päätähteen, mediapersoona ja moniyrittäjä Jaajo Linnonmaahan.

– Minä en olisi kestänyt sitä Jaajon kyykyttämistä, hän lataa.

Neuvottelujen päätteeksi Sointu on varma siitä, ettei Helillä ja Akilla olisi mitään ongelmia pärjätä Jaajoa vastaan.

– Te olisitte kyykyttäneet Jaajon mennen tullen näillä neuvottelutaidoilla, Sointu täräyttää suoran mielipiteensä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Sointu Borg on kuluneena syksynä noussut aktiivisesti otsikoihin julkaistuaan esikoiskirjansa, jossa hän on tuonut julkisuuteen rajuja väitteitä Jaajo Linnonmaasta. Linnonmaa toimi hetken aikaa Borgin esimiehenä Borgin voitettua Diili-ohjelman.

– Asioista ei puhuta suoraan, ideana on leikkiä, että kaikki on kunnossa. Finaalin jälkeen olisi ollut aikaa suunnitella työn alkamista puoli vuotta. En selvästi ole prioriteetti. Esimiestäni ei tunnu kiinnostavan, että kyseessä on oikeasti elämäni ja talouteni. Tarvitsen oikeaa palkkaa, en ympäripyöreitä lupauksia ja korulauseita, Borg muun muassa kirjoitti kirjassaan.

Lue myös:

Sointu Borg joutui kriisiin toimittajien kysymysten vuoksi – perustelee nyt somekäyttäytymistään: ”Alkoi v**uttamaan”

Totuus Jaajo Linnonmaan törkeästä käytöksestä vihdoin julki – Diili-voittaja Sointu Borg koki tulleensa huijatuksi: ”Ylläpidän kulissia”