Sointu Borg meinasi jättää Diilin välistä – ei uskonut pärjäävänsä kisassa: ”He ovat niin he*vetin taitavia”

Yrittäjä Sointu Borg on raivannut tiensä huippusuositun Diili-ohjelman kärkinelikkoon, jossa hänen lisäkseen kilpailun voitosta kisaavat Inka Isotalo, Petri Matero ja Marko Loukaskorpi.

Borgille kilpailuun osallistuminen ei aluksi ollut täysin itsestäänselvä asia, sillä hän ajatteli pitkään, että jättäisi hakemuksen kokonaan lähettämättä.

– Olin jostain syystä aina kuvitellut, että voisin hakea Diiliin ehkä vasta siinä vaiheessa, kun olisin vanhempi ja minulla olisi monen vuosikymmenen kokemus takanani, Borg paljastaa Metropolille.

Lopulta hän kuitenkin päätti repäistä ja kokeilla, josko hänen rahkeensa sittenkin riittäisivät kisassa pärjäämiseen jo nyt.

– Onneksi hain! Tästä jälleen huomaa, kuinka elämässä useimmiten katuu enemmän niitä asioita, jotka jätti tekemättä kuin niitä asioita, jotka teki, Borg iloitsee.

Borg on tunnettu itsevarmasta ja rehellisestä tyylistään, eikä hän omien sanojensa mukaan tapaa elämässään antaa pelolle liikaa valtaa. Silti jopa Borg koki olonsa jännittyneeksi ja epäuskoiseksi Diilin kuvausten alkuvaiheessa.

– Muistan kun ensimmäisenä päivänä istuimme alas kaikkien kilpailijoiden kanssa ja katsoessani ympärille, en olisi koskaan uskonut selviytyväni kilpailun loppumetreille asti. Silloin ensimmäinen tavoitteeni oli, että kunhan en nyt ensimmäisenä lennä ulos, Borg kertoo nauraen.

– Mutta mitä enemmän aloimme tehtäviä suorittamaan, sitä vahvemmin aloin uskomaan itseeni. Oli hienoa tajuta, että minähän pärjään ihan hyvin, nainen iloitsee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Markoa, Inkaa ja Petriä Sointu kuvailee ”älyttömän koviksi tekijöiksi”.

– Tietää olevansa kovassa seurassa, sillä he ovat kaikki niin helvetin taitavia, Borg painottaa.

Borgille Diili on ollut herättävä kokemus ja valanut häneen entistä vahvempaa luottoa omiin kykyihinsä.

– Olen kokenut ikään kuin jonkinlaisen valaistumisen ja nyt haluaisin jonkun lällyn jenkkileffan tapaan toitottaa näitä asioita ihan jokaiselle, Borg nauraa.

– Mielestäni meissä jokaisessa on jotakin sellaista valjastamatonta potentiaalia, jota kehittäessämme meistä voi kenestä tahansa tulla ihan mitä vain. Tärkeintä on vain uskoa omiin kykyihinsä, hän kiteyttää.

Diili-ohjelma Nelosella maanantaisin klo 20.

Lue myös:

Diili-tähti Sointu Borg lataa arvostelijoilleen suorat sanat: ”Kyllä aitoudelle ja v*tut lokeroille!”

Diili-kisaaja Sointu Borgin yllättävä paljastus Dilli-ohjelmaan osallistumisesta: ”Pelkäsin, että mulle naurettaisiin”

Sointu Borg paljastaa pyytäneensä Diilin jälkeen anteeksi vain yhdeltä kilpailijalta – ”Hän ei ole kusipää”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta