Vuoden 2021 Diili-voittajana koko Suomelle tunnetuksi tullut yrittäjä Sointu Borg vierailee toimittaja Tuija Pehkosen uuden Kiltin tytön tottelemattomuuskoulu -podcastin avausjaksossa.

Podcastissa Borg puhuu hyvin avoimesti seksistä ja seksuaalisuudesta. Keskustelu kääntyy aiheeseen, kun Pehkonen kysyy Borgilta tämän mielipidettä naisen ja miehen seksuaalisuuden eroihin.

Borg kertoo pistäneensä merkille, että nyky-yhteiskunnassa vallitsee edelleen eräänlainen kaksoisstandardi, joka Borgin mielestä asettaa naisille epärealistisia tavoitteita ja turhia paineita. Hänen mukaansa naisten odotetaan usein olevan samaan aikaan neitsyeitä ja kokeneita seksissä, mikä ei ole käytännössä mahdollista kenellekään.

– Se huora-madonna -asetelma näkyy monessa asiassa, Borg toteaa podcastissa.

– Yhä mielletään, että sellainen kunnollinen nainen, siihen liittyy tietyllä tavalla koskemattomuus…sitä omaa tavaraa pitäisi niin kuin säästää. Se on minusta täysin naurettavaa, hän jatkaa.

– Naisen pitäisi olla seksuaalisesti kokematon, mutta peto sängyssä, nämä ovat niin ristiriidassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ilmiö ei kuitenkaan ole Borgin näkemysten mukaan ainoastaan miesten syy, ja hän varookin lietsomasta perätöntä miesvihaa. Suurin ongelma piilee Borgin sanoin yhteiskunnan rakenteissa.

– Monesti miehetkin on kasvatettu näihin standardeihin. Enemmän pitäisi puhua näistä avoimesti ja kysyä miksi-kysymyksiä, Borg pohtii.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Sointu Borg lyttää cancel-kulttuurin – ”Piiloudutko woke-kulttuurin taakse oikeuttaaksesi oman per**ilysi?”

Espanjan lämpöön matkustanut Sointu Borg kärsii rajuista mielen haasteista – ”V***ttaa omassa pääkopassani eniten”