Ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen seurusteli kesällä 2017 kohukaunotar Martina Aitolehden kanssa. Hannes avautuu suhteesta elämäkertakirjassaan Häkissä – Hannes Hyvösen tarina (WSOY).

Hannes ja Martina tutustuivat toisiinsa, kun osallistuivat Gladiaattorit-sarjan kuvauksiin. Martina kutsui yllättäen Hanneksen ja sarjan muita tähtiä Tampereelle. Reissun jälkeen Martina oli yhteydessä Hannekseen. Hän oli kiinnostunut treenaamaan ex-kiekkoilijan kanssa.

Martinan yhteydenpito tuntui Hanneksesta yllättävältä, koska kaikkien tiedossa oli kohukaunotaren ja Stefan Thermanin suhde.

– Jokainen lukutaitoinen tietää hänen asuvan yhdessä toisen lapsensa isän kanssa. Minulle hän kuitenkin sanoo olevansa eroamassa. Hän on muuttamassa omaan asuntoon ja on kuulemma tosissaan kanssani, Hannes muistelee kirjassaan.

Seiska-lehti uutisoi kesän aikana isosti parin läheisistä väleistä, mutta se ei haitannut kaksion tapailua.

– En välitä tällaisesta julkisuudesta, mutta ei se minua haittaakaan. Ainoastaan sitä en siedä, että minun ja Martinan suhteen paljastumisen jälkeen läheiseni alkavat saada törkyviestejä tuntemattomilta ihmisiltä Instagramissa. Säikähdän, ja vaadin, että lasten tilit tulee säätää yksityisiksi.

Romanssi oli sen verran vakaalla pohjalla, että molempien lapset tapasivat toisensa. He viettivät myös yhteisen juhannuksen.

– Pian saan kuitenkin lukea Martinan Instagramista, että hän ja Stefan ovat palanneet takaisin yhteen. Myös tyttäreni ovat huomanneet saman. Selitän heille, että tämäkin suhde on ohi, mutta se on ihan ok. En koskaan muuta uskonutkaan.