Somevaikuttajana ja yrittäjänä työskentelevällä Sara Siepillä on Instagramissa yli 200 000 seuraajaa, ja hän tienaa valtavia summia vuodessa esittelemällä elämäänsä faneilleen.

Sieppi on puhunut paljon julkisuudessa siitä, kuinka hänen on vaikeaa erottaa työtä ja vapaa-aikaa toisistaan. Nyt nainen avautuu Sport-lehden tuoreessa haastattelussa tilanteista, jolloin hän on alkanut kyseenalaistamaan omaa suhdettaan puhelimeen ja sosiaaliseen mediaan.

Siepin mukaan hänelle jopa tavalliset arjen askareet saattavat tuntua mitättömiltä, jos hän ei kerro niistä Instagramissa.

– Onhan se täysin absurdia. Huomaan kysyväni itseltäni, että miksi edes teen näitä asioita, jos kukaan ei näe? Sieppi kuvailee Sport-lehdelle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Sieppi pelkää menettävänsä työnsä vuoksi tärkeitä hetkiä oikeasta elämästä.

– Se tuntuu erityisen pahalta, kun käyn perheen luona Torniossa, ja äiti laittaa jälkikäteen viestin, että ole ensi reissu ilman puhelinta, Sieppi kertoo.

– Tai kun käyn moikkaamassa mummoa Kittilässä ja tajuan myöhemmin, että ehkä en kuitenkaan ollut siellä tarpeeksi läsnä, siinä hetkessä, hän pohtii.

Lue myös:

Iholla: Sara Sieppi hehkuttaa huippuluokan tulojaan – laskuttaa yritykselleen kymppitonneja kuukaudessa

Sara Sieppi paljastaa kieltäytyneensä tästä suosikkiohjelmasta – saanut useita pyyntöjä eri ohjelmiin

Iholla: Sara Sieppi avoimena perhehaaveistaan – ”Oon kuvitellut, että mulla olisi kolmekymppisenä perhe”