Masked Singer Suomi -ohjelmassa jännitettiin viime lauantaina ketkä neljä hahmoa jatkavat ohjelmassa kohti finaalia. Vähiten yleisöääniä sai Hertta, joka joutui poistamaan maskinsa. Naamion takaa paljastui rakastettu juontaja Susanna Laine.

Laine julkaisi Instagram-tilillään useita kuvia ja kehui puvustaja Merja Thilliä joka on suunnitellut ja valmistanut kaikki ohjelmassa nähtävät asut. Laine myös paljasti, että rooliasuun jouduttiin tekemään muutoksia vielä viime hetkillä.

– Päivää ennen kuvauksia Hertta ei saanut happea eikä oikein nähnytkään mitään niin Merja haki poran ja teki pienet ilmanvaihtokanavat maskiin. On se taitava ja koko muukin tiimi timanttia, Laine hehkuttaa.

Laineen julkaisemista kuvista paljastuu myös, miten suosikkijuontaja muuntautui Hertaksi. Taidokkaasta asusta huolimatta moni veikkasi esiintyjäksi Lainetta.

– Liikkeet ja elekieli paljasti kaiken. Ehkä mulla oli liian paljastava puku, että siitä näki kropan liikkeitä. Olisi pitänyt laittaa joku laatikkovaate niin olisi pysynyt vielä enemmän piilossa, Laine kertaa Stories-videolla.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kaikki tuomarit arvasivat lopulta kuka maskin takana oli, mutta Laine onnistui silti yllättämään kaikki uskomattomalla laulutaidollaan.

Kuva: MTV

Susanna Laine on työskennellyt toimittajan työn ohessa myös näyttelijänä teatterissa sekä pienissä rooleissa elokuvissa ja televisiossa. Hän oli myös Aikakoneen laulajana Heidi Puurulan äitiysloman ajan vuonna 2009. Laine jatkaa näyttelijänä MTV3-kanavan Salatut elämät -sarjassa helmikuussa 2021.

Masked Singer Suomi lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla ja C Moressa.

Lue myös:

Susanna Laineen viekoitteleva joulukuva sai Vappu Pimiän pikkutuhmalle päälle: ”Saattaa pukillakin aattona muori unohtua…”

Jättiyllätys! Susanna Laine on uusi Salatut elämät -tähti – myös kaksi vanhaa hahmoa tekee paluun!