Juontaja Tuija Pehkonen, 35, odottaa esikoistaan yhdessä puolisonsa Eero Ettalan kanssa. Raskaus on edennyt jo loppusuoralle ja tuleva äiti julkaisi Instagramissa kauniin kuvan sekä rehellisen kirjoituksen tuntemuksistaan.

– Aikas odottava tunnelma. Oon nyt heinäkuun lopusta saakka lompsotellut lähinnä terveyssandaaleilla ja ois kiva vetästä jalkaan jotain muutakin. Nimenomaan sutjakasti vetäistä. Nythän kenkien (tai varsinkaan sukkien) jalkaan laittaminen ei oo mikään pieni prosessi, Pehkonen tuskailee.

Hän myös vitsailee, että lasketun ajan lähestyessä normaali liikkuminen on haasteellista tai vähintäänkin äänekästä.

– Odotan sitä, että jaksan taas kyykistyä ketterästi! Tai ylipäätään liikahtaa minnekään ilman sitä valtavaa ähinää, joka nykyisin seuraa mua kaikkialle.

Kielletyt herkut jo mielessä

Juontaja on tunnollisesti karsinut ruokavaliostaan myös kaikki raskauden aikana kielletyt herkut.

– Sitten mä odotan sushia, salmiakkia, homejuustoa, shamppista ja about miljoonaa muuta ruokaa ja juomaa, jotka oon ylitunnollisesti skipannut tän ajan.

– Ymmärrän täysin sitä tyyppiä, joka päätti nimetä tän ”odotusajaksi”. Enkä edes mene nyt siihen osioon, miksi tätä kutsutaan ”raskaudeksi”, Pehkonen päättää kirjoituksensa ja toivottaa seuraajilleen tsemppiä viikkoon.

Julkaisu on kerännyt paljon kannustavia kommentteja Pehkosen seuraajilta.

– Ihanan rehellinen teksti. Tsemppiä!

– Ihana Tuija. Olet kaunis, vaikka tiedän tuon olotilan varsin hyvin. Tsemppiä odotukseen.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.