Radiojuontajien saamat potkut ovat olleet korona-aikana tiiviisti otsikoissa. Sanoma konserni irtisanoi loppuvuodesta Sami Kurosen, Ari Hurstin, Kimmo Sainion ja Jarkko Valteen työsopimukset.

Nyt Radio Helsinki lopettaa Niko-Pekka Mäkisen ja Laura Haimilan juontaman aamushown.

– Nyt ei kyllä löydy oikein sanoja. Oon niin järjettömän surullinen. Mun ja Lauran radiomikit sammuu Radio Helsingin taajuudella ensi keskiviikkona. Sain herätä rakkaan ystäväni kanssa unelmien työhön puolisen vuotta joka arki aamu. Sitten tää maailma muuttui. Vuosi melkein jatkettiin erikoisjärjestelyin, mutta perjantaina saimme suru-uutiset, meidän ohjelma loppuu. Yleensä olen ihminen, joka putoaa aina jaloilleen, vaan nyt tuntuu, että polvilumpiot ammuttiin tohjoksi. Tästäkin noustaan varmasti. Joskus, Niko-Pekka Mäkinen kertoo Instagramissa.

Myös Laura on kirjoittanut päivityksen radio-ohjelman päättymisestä.

– Odotetusti, mutta silti niin yllättäen perjantaina saimme kuulla, että meidän ohjelma ei jatku Radio Helsingin taajuudella. Syynä tietenkin koronan talousvaikutukset. Uutinen oli totta kai surullinen. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme Nikon kanssa yhdessä seuraavat kolme päivää ja sitte se on moikka. En osaa just nyt vastata kysymyksiin tai kommentoida mitään tulevaisuudestani, mut näillä mennään nyt ja katsotaan mihin se vie.

Lue myös:

Potkut saanut Jarkko Valtee julkaisi paljonpuhuvan kuvan: ”Luulin, että miehilläkin olisi jotain sanottavaa”

Kuvankaunis futari sai potkut seurastaan some-videoiden takia

IL: Radiotoimittajien irtisanomiset jatkuvat! Nyt tuli potkut Jarkko Valteelle ja Ari Hurstille