Palkittu tubettaja ja kuntosaliyrittäjä Jooel Vatanen antoi seuraajilleen mahdollisuuden kysyä häneltä mitä vain Instagramissa. Yksi seuraajista päätti tiedustella Jooelilta hänen mielipidettään homoseksuaaleista.

– Hmm. Kaikki puuhatkoon makuuhuoneissaan mitä haluaa. Minä en ole sitä tuomitsemaan, mutta kokeilkaa nyt ensin sitä luojan valitsemaan tekniikkaa, PT Vatanen -nimimerkkiä sosiaalisessa mediassa käyttävä Jooel Vatanen kommentoi seuraajilleen.

Tubettaja ja laulaja Tuure Boelius ei jäänyt sanattomaksi, vaan jakoi kuvakaappauksen Jooelin vastauksesta.

– Miten paljon yksi homofobinen kommentti voikaan vaikuttaa mun ajatuksiin kyseisestä ihmisestä, Tuure kirjoitti.

Hetkeä myöhemmin Tuure julkaisi videon aiheeseen liittyen.

– Mä vaan mietin, miten noin vaikutusvaltainen ihminen, joka on todella monen nuoren esikuva päätyy tilanteeseen, että on ok laittaa homofobinen vastaus sadoilletuhansille seuraajilleen.

– Tulen tosi surulliseksi tällaisesta. Vatasen YouTube-kanava tavoittaa nuoria. Kuinka iso merkitys sillä olisi ollut, jos hän olisi vastannut, että se on ihan sama mitä olet ja olet hyvä tuollaisena. Hän voisi jakaa sanomaa universaalista rakkaudesta ja onnellisuudesta. Sillä olisi älytön merkitys. Se voisi auttaa 15-18-vuotiaita olemaan omia itsejään. Ei, vaan ollaan saatanan juntteja ja puhutaan homofobisia asioita. Ihan oikeasti, ryhdistäydy.

Tuure muistuttaa, että homoseksuaalisuus on muutakin kuin pelkkää seksiä.

Lue myös:

Päivi Räsänen vastaa Tuure Boeliuksen viiltävään viestiin: ”Intersukupuolisuus on sukupuolen kehityshäiriö”

Tuure Boeliuksen parisuhde päättyi: ”Minulla oli kiva tyyppi!”